Cikolatadelisikizim Kızlar sezeryanla dogum yaptım bügün 3 gün sütüm gelmiyo ne yapmam lazim bi fikir verin 😢☹🙁
mercimeginanne Cikolatadelisikizim sıcak suyla duş aldın mı bnm ilk öyle geldi. Ama bir sürü çay içtim çoğaltamadım. Her sağımda 30ml anca çıkıyor 🙄 40ımız çıkıcak nerdeyse 🥺
Balbocegi_ Cikolatadelisikizim kahve fincani pekmeze yarim yas maya karıştır ic yengem doktor oyle yspmisti gelmis
yasemin333 Cikolatadelisikizim bende sezaryen oldum 2.gün taburcu olduk o gün duş aldım göğüslerime kökten uca masaj yaptım 3.gün sütüm tam anlamıyla geldi.Bulgur pilavı,hurma,humana çay, bol su ,rezene tüketiyorum ayrıca.Dediklerimi denemediysen bir dene
Abece Minik sıcak su torbalarından alıp göğüslerine koyabilirsin ve sık sık ver bebeğine göğsünü çeke çeke getircek. Bebeğin çekerken su torbası da dursun bi arkadasimin öyle öyle gelmişti
Tgczynp Benimde üçüncü günüm dut suyu kaynatılar ins artar yaa göğüs ucum sızlama ya yara olmaya başladı birde
Zafsim0801 Cikolatadelisikizim canım ılık duş 1 adet havucu rendele Dereotu koy 2 kaşık yoğurtla karistir ye dua et bana bende spinal oldum bunu her gün yiyorum gir bak sütünü bide pompayla çek
Bsra06 Cikolatadelisikizim canım benim 2 gün gelmedi sütüm öncelikle hiç stres yapma… ben hastaneden çıkar çıkmaz duşa girdim sıcak duş al sonra humana var ya süt yapan çay ondan iç ve kesinlikle kafanda sütüm yok gelmicem diye düşünüp stres yapma gelicek sütüm var gelcek diye bekle stres yapmaman gerek bak bende 2 gün emziremedim ama hiç stres yapmadım düş alman gerek ve o dediğim çaydan içmelisin ve bol su ve vişne suyu iç
Gamzeeakt Cikolatadelisikizim süt masajı diye bişey görmüştüm yüz üstü göğsünüz yere gelmeyecek şekilde duruyorsunuz biride sırt tarafınızdan omuzlarınızdan göğsünüzün aşağısına kadar iki parmakla masaj yapıyor. Süt srttırıyormuşşş
Sssevgiii Cikolatadelisikizim eczanede satılıyor günde 3 kere 20 damla şeklinde suyuna katıyorsun toplamda 60 damla günlük kullanım
Meleklerinannesii Cikolatadelisikizim sıcak su ile duş alıp bol bol dut kurusu ye canım birde pekmez ve tereyağını ılıtıp yiyebilirsin bide bolca su iç en önemlisi inşallah bebeğin de emmeye çalıştıkca zamanla gelir sütün ☺️
HavvaK Cikolatadelisikizim bebeğinizle bol bol ten tene temas yapın. Sağarken ona bakın 😍 rezene, bol su , sıfır stres , uyku , bal kabağı, dere otu vs vs. Elbet gelir. Siz pes etmeden emzirin. Göğüsleriniz uyarıldıkça gelicek merak etmeyin😇