Prensesinannesiii1 Zafsim0801 merhaba , öncelikle hayırlı olsun Rabbim bebişinizi size bağışlasın 🙏🏻 Bende sezeryan olucam ilk dogumum olucak Allak nasip ederse. Nasıl oluyor? Genel mi yoksa spinal mi? Nasıl gectı bu sürec sizin için? Birde kac haftalıktı?
Nrc_2ar Zafsim0801 ameliyat sırasında kusma hissi vs yaşadınız mı ben ameliyat anında bi durum olmasından korkuyorum panikle tansiyonumun inip çıkması gibi o durumlarda sakinleştirici veriyorlar mı ? 🌸
Rolria Zafsim0801 Gözümüz aydın Allah bir ömür boyu mutlu sağlıklı hayat nasip etsin sizlere .Doğumdan sonra ne kadar sürede toparladınız. Anestezi etkisi ne zaman geçti? Ve dikişler sizi rahatsız etti mi ?Sütünüz hemen geldi mi?Korse kullandınız mı veya kullanacak mısınız ? Çok sordum ama merak ediyorum 🙈
Zafsim0801 Prensesinannesiii1 spinal sezeryan oldum 38+0 Cok korkularim vardı herkez hiç bişey hissetmiceksin vs desenede hayatımda ilk defa ameliyathaneye giricektim şükür hiç bişey ama hiç bişey hissetmiyorsun ben çok heycAn yaptım uyaniksin bütün durumu görüyorsun duyuyorsun ameliyat başladı yaklaşık 10 dk sonra bebeğimi hemej doktorum gösterdi 😁♥️ Spinal ignen vurulurken ne diyorlarsa uy Kendini asla kasma gevşek bırak zaten yonlendiriyorlar korkma İğne vurulurken inan zerrre acı yok Damar yolu daha çok aciyo o derece İğne vurulduğu anda bacaklarına karnına sıcaklık geliyo kaldıramıyorsun bedenin sanki 10 kat ağır gibi 😁beni o hissizlik inan migdemi bulandirdi kaldıramıyorsun kocaman bir hiçlik duygusu zaten ameliyata başlamadan küçük iğneyle ayaklarına karnına batiriyorlar hissediyormusun diye sadece dokunuşu hissediyorum acı yok 😁 Ameliyattan 7saat sonra sondami cikartilar kılçık gibi hissetmiyorsun fazla Ayaga kalkarken hiç yere bakma direk karşıya ilk kaldiginda canın birwz yancak sanki göbeğinde bir agirlik var gibi ama merak etme yürüdükçe acilcak canım
Prensesinannesiii1 Zafsim0801 çok tesekkür ederim canım 🙏🏻 Bu arada bebeğini hemn yanına verdiler mi? Birde kac gun kaldın hastanede?
Hamucera Zafsim0801 maşallah ne güzel olmuş. Benim de ilk gebeliğim aynı stresi yaşıyorum şuan bebeğim ters 37. Haftadayız ve haftaya gün verecek hala tersse 🥲 sizde bi sıkıntı var mıydı yoksa gönüllü mü sezeryan istediniz ?
Zafsim0801 Prensesinannesiii1 1 gün kaldım hastanede bebeğimle birlikte çıktık odaya hemen ameliyahanede ordaki hemşireler dikisin atılırken göğsümu siktilar memeye tutturdular orayada birkikte yanımda çıktık
Zafsim0801 Nrc_2ar başında sürekli bir görevli oluyo sana aşamaları anlatiyo canım ben istedim sakinleştirici hemen sözle beni sakinleştirmeye çalıştı hemsire 10 dk sonra bebeğin göğsünde olcak yapmayalim gör bebeginindedi dinledim sözünü elini tuttum çok yardımcı oldular ama illaki migdem bunaliyo sakin değilim dediğin anda hemen müdahale edikiyo hiç korkma
Gamzeoztrk 15 gün sonra sezeryan olacağım acaba kanama için depend ya da normal ped mi tercih ettiniz ne goturulmeli acaba ,birde sezeryan için ne gibi tahliller yapıldı acaba size 🙏Allah bağışlasın bu arada sağlıkla büyüsün bebisiniz🥰🤲
Zafsim0801 Gamzeoztrk kesinlikle depend 2 paket bitirdim akanama kontrolü yaparken hastaneede hemsireler önce hasta bezi koyuyolar daha sonrasında ayağa kalkıncan zaman üstünü değiştirir dependini takarsın çok büyük rahatlık
Zafsim0801 Rolria anestezi ameliyattan sonra 5 6 saate gecmiyooo canım sütummml sukur hemen geldi mutlaka Kayısı hosafi götür yanında eve geldikten 3 4 gün sonra baya baya toparladım ben canım sürekli hareket halindedir korseyide 10 gün sonra taktım
Gamzeoztrk Zafsim0801 bazıları gereksiz ve zor oldugunu söylüyor dependin ,çok teşekkür ederim bende alayım o halde
Zafsim0801 Gamzeoztrk banada öle dediler iyiki almışım diyorum çünkü öle bi halin oluyorki canım eğilip ped takamazsin hadi taktın alıp atamazsın depend öle sldegil iç camasir derdin yok giy degistircen zaman yanlarindan yirtiyosun atıyorsun çok büyük rahatlık
Zafsim0801 Ys35 ilk ayağa kalktığında tabi eğilip külot gibi giyimezsin biri giydirir çıkartirken yanlarından kopartıp atarsın canım
Zafsim0801 Hamucera vallla benim kanala girmişti bebeğim ♥️ben en baştan beri doktoruma dedim çatı muaynesi istemiyorum Spinal sezeryan istiyorum diye gönüllü oldum canım
05122014 3 gün oluyor bende spinal sezeryan oldum sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım şimdi az az geliyor bebegim göğsümü tutmuyor cok çabalıyorum ama olmuyor sağip veriyorum sizde nasıl oldu ne yapmam gerek
Zafsim0801 05122014 canım bende 17 günlük anneyim havuç dereotu yoğurt ucunuuu karıştır ye sütun artiyor