Yigitkeriminannesi Dua edin lütfen şimdiye kadar cektiklerimin yalancı sanci olduğunu anlayacak kadar kuvvetli sancılar :(
Semanur21 Yigitkeriminannesi rabbim yardımcın olsun canım benim sağlıkla evladını al kucağına doğumda bizleride unutma duanda bizide bulundur canım güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻
Vera18 Yigitkeriminannesi ah kuzum Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla kavuşsun yavrunuza 🤲
turansmom1 Yigitkeriminannesi Korkulu ama en güzel heyecan, doğurunca çok daha iyi anlayacaksın canım. Rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin, sağlık sihatle al melegini kucağina inşallah❤
Rabismomm4 Rabbim yar ve yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤲ne güzel kavuşuyorsun🌺
Feridecakar Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :) rabbi yesir duasını oku
Mengihilal Yigitkeriminannesi ben doğurdm gece ☺️ 40+0 da başladı benimde seninle aynıydık 4kg doğdu benim kızımda. Sen ne yaptın?
Yigitkeriminannesi Yigitkeriminannesi dogurdum en kısa zamanda paylaşacağım hikayemi normal doğurdum 11.30da çok şükür 3380 doğdu