Ey_ser Kızlar 38+2 oldum bu bir haftadan fazladır yürürken afedersiniz vajinam o kadar ağrıyor ki hele ki bugün yürürken felaket ağrıyor doktorum açılmayla ilgili bir şey de söylemedi hiç ya
Minnosunannesiii Ey_ser benimde ağrıyo doktor açılma dan bahsetmedi ama alttan muayene etti yumuşama var bebek baya inmiş kanala dedi 36. Haftadayım sanırım aşağı iniyor diye ağrı oluyor
Minenurcan99 Ey_ser ben 30 haftalıgım bende de var o agrı 2 gündür kemigi çok agrıyor yürürken oturup kalkarken özellikle de korku sardı beni de sancılarımda var daha biz küçügüz
cansuyldz33 Ey_ser bende 34 hafta da basladı suan hersey yasak yatıp dınlenemiyorum agrımı sızı mı artık neyse tarif edemem 35+6 olduk sebebi ise bebek asagıda olmasymıs
Sevgi_123 cansuyldz33 Ya sizi anlıyorum bebeğiniz büyüdüğü için ağrınız çok peki ya benim neden aynı ağrılarım var bu arada 19 haftalık
Ey_ser cansuyldz33 hımm sağol canım karnıma bakınca da hiç aşağıda durmuyor çözemedim hareketleri azaldı baya ya
nurdane3504 Sevgi_123 ben 28 haftalığımbijac gündür bende vajina şok tarafta bı baskı gibi böyle ağrı hissediyorum oturum kalkarken kötü oluyor batıyor sanki😏
Sevgi_123 nurdane3504 Ben sadece oturup kalkarken değil ki uyandığım zaman zaten gece taş taşımış gibiyim her yerim ağrıyor şuan sırtımın ağrısından uyuyamıyorum yani bilmiyorum napcam