Glcnstc Arkadaşlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik tedavisi görüyordum iki kutu antibiyotik içtim böbrekte taş var kum var gibi sorunum olmadı günlerdir biraz ağrı çekiyordum mesanede yanma böbrekte ağrı bilhassa bugün biraz daha yoğun ağrım oldu ☹️ Akşam tuvalete gittim çok az idrarımı yaprken bi değişik his geldi sonrasında bi parça taş gibi garip üstü böyle parıldayan birşey mesaneden geldiğine eminim kanama olmayınca hastaneye gitmedim yarın patçayla beraber bi doktora gideyim dedim de başına böyle bişey gelen oldu mu aranızda acababu ne olabilir fikri olan var mı
SevimErcis Glcnstc ben yeni taş düşürdüm canım ama benim çok sancım olmuştu. Doktora görünmende fayda var
Glcnstc Dayanılmayacak bi ağrı mıydı peki canım kendi doktoruma sordum şimdi kanama yoksa endişelenme korkma bol su iç demiş bilemedim bende kalakaldım öyle
SevimErcis Glcnstc ever benim hiç dayanılmayacak ağrıydı ağlamıştım sancıdan. Ağrı eşini çok yüksek birisi olmama rağmen yerlerde yuvarlandım. Doktorun öyle demişse vardır bir bildiği
Glcnstc SevimErcis o zaman taş değil beni kıvrandıracak bir ağrı olmadı ayakta huzursuz bir ağrı çektim bakalım hayırlı sonuç olur inşllah yarına
Glcnstc Melek-annesi evet bi rahatlama oldu gibi o parçadan sonra hafif bi sızı oldu bi müddet sonra geçti ☹️