Sedatastan Merhaba kızlar , ben 14+4 haftalık hamileyim cinsiyet te bikaç gün sonraki muayenemde belli olcak sahur sohbeti olsub diye bende sizlere sormak istedim ☺️ Kaçıcncı haftanızdasıbj cinsiyetler ne hadi konusalım ♥️
Purpura26 Sedatastan Merhaba 👋 26 haftalık hamileyim. 12. Haftamda oğlum olcağını öğrendim 😊 hep kız hissediyordum aslında ya da öyle istediğim için bilemiyorum ama tabi ilk çocuğum olcak zaten sağlıklı olsun yeter
Purpura26 Sedatastan Merhaba 👋 26 haftalık hamileyim. 12. Haftamda oğlum olcağını öğrendim 😊 hep kız hissediyordum aslında ya da öyle istediğim için bilemiyorum ama tabi ilk çocuğum olcak zaten sağlıklı olsun yeter
elisa123 Sedatastan 14+2 bugün cinsiyetimizi ögrendik%90 dedi doktorumuz insllh değismez sadece plasenta aşağa dogru yerleşmiş zamanla yukarı çıkar dedi dua edin inşallah yukarı çıksın 🥰
Sedatastan elisa123 dualarım seninle mübarek ayda insallah sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın bebişini insallah 🌸
meraklianne1 Sedatastan 30+5 12. Haftada doktor kıza benzetmişti 16 da kız denildi 🌸🌸 kızım olcak inşaallah
Rabismomm4 Sedatastan merhaba 🤗26 haftalığız oğlumu bekliyoruz 15 haftalıkken öğrendik cinsiyetimizi 💙
fatmacos Sedatastan 17+5 daha öğrenmek nasip olmadı geçen hafta gidecektim covit olunca kaldı haftaya nasipse inşallah