Kubra5734 Byby99 cnm mutlaka taktirmalisin cnki kolunda surekli serum oluyor ve 6 saat nerden bakssn ayaga kalksmiyorsn. Sonda cok rahat zaten ilk ayaga kalktiginda cikartiyorlar onu
Mucizepamugum Byby99 kimilerine ameliyattan cikinca servisteyken takiliyomus sen ameliyattayken taktir uyuşukken
Merinosunannesii Byby99 bu sabah sezaryan oldum uyumadan taktılar öyle abartıldığı gibi birşey değil canım merak etme
Minnakhamis Byby99 bugün sezaryen oldum uyuşukken taktılar anlamadım bile aynı şekilde uyuşukluğum tam geçmeden çıkardılar yine hissetmedim bu konuda korkularınız varsa söylersiniz o şekilde yaparlar 🌸
Mucizepamugum Byby99 benim arkadasima servise gelincemi takalim yoksa ameliyathanedemi demisler oda ameliyathanede erkekler olur diye serviste istemis kopek gibi pisman olmus cani yanmis serviste
Mhtp2121 Minnakhamis Çok geçmis olsun. En yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız Insaalah. Size bir sorum olacaktı. Benim de 33 haftalık Ikiz bebek bebek.Sizinkiler kaç kilo doğdular. Ne kadar kalacaklar acaba.Merak ettim.
Zafsim0801 Rabismomm4 inanın kılçık gibi bı his saniyelik ben cooook korkardım ama saniyelik sürdü cikartmasu
Zafsim0801 Byby99 sezeryansa bence bizim elimizde olan bişey değildir o yaklaşık 8ssst ayağa kalkamıyorsun şahsen ben 2 tane torba doldurmusum takilmama durumu olmaz canım
Minnakhamis Mhtp2121 Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏻 Biri 2.200 diğeri 1.750 doğdu aynı gün ultrasonda ikiside 2.300 çıkmıştı. hiç bilmiyorum canım soruyoruz bi tarih vermiyorlar 🤷🏻♀️ Hayırlısıyla vaktinde kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻♥️
[silindi] özel hastane ise istemiyorum diyebilirsiniz ben genel anestezi olmuştum takmadılar çokta rahattım sürekli lavobaya gitme bahanesiyle de yürümüş oldum iyi oldu yoksa hep yatsaydım sonda var diye gaz çok olurdu
Mrb002 Byby99 burda okuduklarimdan o kadar korktum ki uyustuktan sonra takmalarini istedim ama uyusmadan takacaklarini soylediler.. korkarak bekledim ne takarken hissettim ne cikarirken.. bu muydu dedim insanlar bunun neyini abartiyorlar diye düşündüm acikcasi..