Minnakhamis Busra3509 teşekkür ederim 🌸 evet öyle teselli ediyoruz kendimizi çok şükür ciddi sağlık problemleri yok 🤲🏻 Allah razı olsun inşallah 🤲🏻 güçlü olmaya çalışıyorum canım zor bir durum 🙇🏻♀️
Busra3509 Minnakhamis muhakkak öyledir annesi. Ama cok sükür iyiler kavusacaksn öyle düşün 😊💜 sabır azıcık. Uzun ömürleri olsun inşallah
Cansu101706 Minnakhamis ayyy bende ikiz gebeyim. 34Haftadayım. Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin. O hastahaneden güle oynaya çıkın inşallah. Rabbim bol bol kokularını alacağınız günleri nasip etsin. Daha önce ciğer geliştirici vuruldunuz mu
Minnakhamis Cansu101706 evet seni biliyorum çoğul gebelik postlarından ☺️ Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏻 evet 29. haftada olmuştum
ege_ayaz_mom Minnakhamis oyyyy kıyamam size canım benim Rabbim en kısa sürede şafi ismiyle şifa versin inşallah bebislerine kavuşursun inşallah hiç sıkıntı etme geçmiş olsun 🙏🙏🙏
1cocuk1bebekannesi Ben 06.11.2017 tarihinde 34 haftalik bebeğimi doğurdum. 3 hafta kuvezde kaldı . Maşallah şuan 3bucuk yaşında. Bende sizin gibi kötü hissetmiştim kendimi. Ama geçecek siz dua edin. Rabbim bir an önce kucağına almayı nasip etsin 🙏
Minnakhamis 1cocuk1bebekannesi Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏻 desteğin için teşekkür ederim ♥️ peki kaç kilo doğdu bebişin ?
Zelsonr Minnakhamis Çok geçmiş olsun canım rabbim sana bağışlasın inşallah 🤲🤲 Şimdi nasıl durumları bilgi alabildin mi
Minnakhamis Zelsonr Allah razı olsun canım inşallah ♥️ durumlarının iyiye gittiğini söylediler halen göremedik ama ☹️
Zelsonr Minnakhamis Cumlemizden canım. Çok sevindim iyi olsunlarda görmek de nasip olur inşallah sen yeter ki içini ferah tut. Rabbim hastaneden taburcu olduk prenseslerimle evimize geldik diye bize haber vermeni de nasip eder inşallah duam seninle🤲🤲🤲💕