ipekylmaz Arkadaşlar 4 aylık hamileyim kaşıntı başladı geceleri uyuyamıyorum birden geliyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı
surelitta52 ipekylmaz Benim komple vücudum kaşınıyo dayanamıyorum artık, bazen de sanki iğne batıyomuş gibi hissediyorum. Hamilelikte kaşıntı normalmiş ama ben yinede dr’a gidince bir şeyler vermesini isticem yoksa halim duman. 🙄
melekuldes ipekylmaz doktora sor canım büyük ihtimalle kan tahliline bakarlar karaciğerde bir sorun varmı diye
Mercimekmom ipekylmaz kullandığın hapın birisi yan etki yapıyordur yada çatlamaya başlıyorsundur canım kantoron sür 2 gün bak devam ederse doktora söyle
ipekylmaz surelitta52 aynı şekildeyim bende doktor advantan krem verdi biraz iyi geldi ama hala ara ara devam ediyor
ipekylmaz melekuldes sordum canım şimdilik bir krem verdi geçmezse tekrar görüşücez inşlallah geçer çok kötü bir durum
melekuldes ipekylmaz benimde her yerim kaşınıyor maalesef geceleri uyuyamıyorum resmen benim kanımda bişeyde çıkmadı şükür. Size hangi kremi verdi.
Hilalkrgz ipekylmaz ayy bende heryerjm delik desik oldu seker hastalari olur ya ayni ona benzedim cildiriyorum kasintidan 😑
melekuldes ipekylmaz teşekkür ederim bende onu kullanıyorum ama maalesef bazı yerlere etki etmiyor. Allah şifa versin hepimize kaşıntı gerçekten çok pis bişey