zahidegurcanblogg Cumartesi günü doğum yapacağım 🙈 Kızıma kavuşacağım için o kadar mutluyum kiiii 💜 fakat bir o kadar da korkuyorum. Ve hâlâ spinal anestezi mi genel anestezi mi karar veremedim. Sizce hangisi ??
Ozge1708 zahidegurcanblogg Benim de yarn dogumum canm 1 buçukta. Sezeryan olacağım. Inşallah sağ salim kavusuruz bebeklerimize.
05122014 zahidegurcanblogg 3 gun oluyor sezeryan oldum kesinlikle spinal korkulacak birsey yok hissetmiyorsun bile
zahidegurcanblogg Ozge1708 Ayy inşallah 🙏🏻 şimdi sana sabah olmak bilmez 💜🙈 peki genel anestezi mi istiyorsun yoksa spinal mi ?
zahidegurcanblogg Merinosunannesii Yaa ne güzel ❤ sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi 🌼 belden iğne yaparken çok acıyo muuuu 😶
Merinosunannesii zahidegurcanblogg amin canım insallah ❤️abartılacak derecede acımıyor şöyle diyeyim anestezi uzmanı bastan sırtını muayene eder gibi bakıyor bastırıyor omurgana o daha cok acıyo öyle diyim 🥰
Ozge1708 zahidegurcanblogg 3 saat kadar anca uyudum canm. Spinal istiyorum ben. Bebeğimi doğduğu anda görmek için.