3MelekAnnesi3 Nur2434 genelde gösteriyorlar bak atıyo diye pek dinletme taraftarı degil ler cunku ses dalgaları ilk zamanlar zararlı diyolar
Mavi34 Nur2434 yok devlette ses açmıyor ama gösteriyor kalp atışını ultrasonda. Şehir hastanesi şeş açıp dinletti
Senayyalcin Nur2434 Öyle birşey olur mu Allah aşkına nstde de bugün duydum kendi doktorum muayene ederken ultrason da bile dinledi benim bebeğimin kalp atışlarını😂
Senayyalcin Nur2434 İlk haftalar doktor gerek görmedikçe bağlamıyor ama o kalp atışı olup olmadığı sağlığı ultrason da görünüyor merak etme :)
Aysenur173 3MelekAnnesi3 şuan 20 haftalığız iki hafta kadar önce doktora dinleyebilir miyim dedim ısınıyor dedi dinletmedi sanırım cihazları ısınıyormuş çok saçma zararlı olması da saçma devlette vakit harcamamak için yalan söylüyorlar bence sesin ne zararı olabilir demi
3MelekAnnesi3 Nur2434 aynen cnm 2.gebeliğim oglumda da dinlemedim bunda da sadece bu gebelikte 2.li test sırası dinletti oda bebek belki irkilir sekil degiştirir diye ensesini zor ölçtü cok hareketli ydi yoksa onuda dinletmezdi😂
3MelekAnnesi3 Aysenur173 yok canım ses dalgasının zararını tüm doktorlar diyo asıır bir zarar degil ama yinede zararı oluyomus ama diger sebepler bahane tabi yok cihaz ısınması vs
rukiyeeefeee ben 24. haftada gittiğimde dinletmişti devlwt hastahanesi 28. haftada yine gittim kilosunu sordum kilosunu göstermiyo cihaz dedi aynı doktordu ama odası ve cihazı farklıydı belkide bu cihaz göstermiyordu bilemiyorum