Gul9227 Kızlar cilt lekeleri icin neler kullanıyorsunuz begendiginiz sevdiginiz lekeleri azaltan bir urun var mı acaba benim cildim de hem hamilelikten kaynaklanan leke olustu hemde eskiden beri var olan lekelerim var hangi urunu kullandiysam memnun kalmadmm yardimci olursaniz sevinirim
BegumIscanTunc Gul9227 hamilelikten önce Arnavut kremi kullandım ve çok etkisini gordum dekolte bölgemde aşırı sivilce ve lekelerim vardı beni çok rahatsız ediyordu ve o kremi kullandıktan sonra hepsi geçti cilt tonu bile esitliyor tüm vücutta kullanılıyor tavsiye ederim
EczSinemltnlk Gul9227 sinozun leke giderici kremini kullanıyorum ben,uzun soluklu kullanımda gözle görülür sonuçta aldım kullanmaya devam ediyorum tavsiye ederim 🤗 https://ty.gl/w0sxv8669
D-uysal Gul9227 hamilelik öncesinde madecasol expigment ve tretinin kullandım hiç bir izim kalmadı ve kısa bir sürede yok ediyor lekeleri ama hepsini aynı an da kullanmamak gerekiyor tretinin haftada 3 kez madecasol 2 kez expigment hergun sabah akşam kullanın. Faydasını görürsünüz ama şuan hamilelikte kullanamadığım için bir sürü lekem var :)
Mimii Gul9227 Güneşli havalar geldi daha fazla leke oluşmasını istemiyorsanız hamilelere özel örneğin ben solante pregna kullanıyorum 4 saatte bir güneş kremi sürün daha fazla leke oluşumunu engeller
Yildiz2133 BegumIscanTunc Nerden temin edebiliriz hamilelikte de kullanılıyor mu markası varmı siz ne kdra almıştınız benimde lazer sonrası bıyık bolgemde güneş lekedi oluştu aşırı rahatsiz bir durum bnim için ama ne kullanacağımı bilmiyorum
Gul9227 EczSinemltnlk az once nette arastirirken bu kremin yorumlarini okudum denemeye deger demistimm sizden duymak cok iyi oldu tskler
MihraEla2177 EczSinemltnlk canım ya nerdeyse 1 tanesini bitirdim ama sivilce çıkıyor sürekli kremdenmidir yoksa hamilelikten mi bilmiyorum 🤷♀️
BegumIscanTunc Yildiz2133 canım instagramda arnavut_kremii diye siteden aldım Mine hanım ben aldığım dönem 100₺ idi ama şuan ne kadar bilmiyorum kampanyası felan oluyor gebelikte kullanılıyor diye biliyorum ben ama o sayfaya yazarsanız detaylı bilgi veriyor kendisi
D-uysal Gul9227 yasak diye biliyorum çünkü. Bebeğe zarar verir diye sadece bebek yağı falan kullanıyorum.
Dukuko D-uysal madecassol kullanabilirsiniz gebelik kategorisi A yani güvenli bitkisel zaten. Hatta uçuk vs çıkarsa kesinlikle önerirrim. Geçiriyor.
Maeulle Gul9227 hamile değilim ama çok lekelerim olurdu sinozun leke kremini serumunu ve yüz yıkama Jelini kullandım güneş kremlerini hala kullanıyorum çok menmun kaldım ben
EczSinemltnlk MihraEla2177 Merhabalar,bende böyle bir reaksiyon göstermedi. Hatta benlerimin renkleri dahi açıldı. 3 aydır sabah akşam kullanıyorum. Siz bir dönem kreme ara verin bir bakalım. Şayet sivilceler kreme bağlı çıktıysa C vitaminine karşı allerjik reaksiyonunuz oluşmuş olabilir.(Genellikle bu reaksiyonu duyuyorum)Tam tersi çıkmaya devam eder ise gebeliğe yorabiliriz😊 Çünkü benimde gebelikten dolayı sırt ve kalça bölgem anlamlandıramadığım bir şekilde aknelendi. Doktorum normal olduğunu ve hormonal değişikliklerden ötürü diye yorumladı
MihraEla2177 EczSinemltnlk he anladım canım teşekkür ederim , bende ara verdim bekliyorum bakalım kremden mi inşallah kremden değildir, 5 adet leke kremi aldım, boşuna gitse çok üzülürüm , bakalım artık 🤗🤗