BurcuGorkem Günlerdir bebek arabasına karar veremiyorum hangisi daha kullanışlı olur siz hangi model tercih ettiniz 😫
Sarellem BurcuGorkem Aklına yatan model varmı bi kaçtane? Benim ikinci gebeliğim. Hem travel sistem hem kabin boy arabamız var. herkezin öncelikleri farklı oldugundan herkeze göre en güzel araba farklı oluyor.
Glbnpk BurcuGorkem Pregoyu kesinlikle tavsiye ederim. Quantum modelini beğendim ama o fiyatlı gelince impala aldık.
BurcuGorkem Sarellem joie nin travel sistem arabasını begendim oto koltuklu ama bazı tanıdıklarım ilk etapta düzde yatabilenini al oto koltukluda bükülür dedi kafam karıştı
Alpaserdu minikturta Chrome modeli, sürüşü çok rahat, arabanın bagajı dolu olduğunda tekerleklerini kolayca çıkarıp takabiliyoruz ayrıca sadece puset takılabiliyor kısaca şiddetle tavsiye edebilirim 😂🌸
Alpaserdu BurcuGorkem bütçeniz uygunsa joie tavsiye ederim çok memnunum sürüşü çok rahat asla yormuyor pusetli, oturma yeri çıkıyor sadece puset takılabiliyor
Sena1993 BurcuGorkem ben de pierre cardin twist plus tercih ettim daha kullanmadık ama yorumları güzeldi 🙏🏻
Alpaserdu minikturta onu ayrıca alıyorsunuz biraz pahalıya geliyor maalesef, tek başınada takabiliyorsunuz biz aynı zamanda arabada oto koltuğu olarakta kullanıyoruz
Alpaserdu BurcuGorkem olmuyor eve geldiğimizde uyuyorsa uykusunu bölmemek için yerinden almıyorum o derece
Feyza-nur tosbiginannesii merhaba bende yoyko 360 istiyorum ama nasıl geldı memnun musunuz nerden aldınız ben internette söyle yorumlar gördum dogru mu sizce ". TEKERLERİ MANEVRALARDA LASTİK KISMI ÇIKIYOR BUNA BİR ÇÖZÜM ÜRETİLEBİLİRDİ. Bunun dışında 360 olmasından ötürü hafif bir sallanması var "böyle birseyle karsılastınız mı
tosbiginannesii Feyza-nur hepsiburadadan saatlik indirim vardı geçen ay o zaman 1850 tl ye aldık biz çok begendik ağır gelmedi bana en çok korktuğum büyük görüntüsüydü mesela ama öyle değildi puseti falanda çok rahat yumuşacık ici var sallanma gibi bişeyde şöyle hepsini sallayınca sallanmıyor mu sonuçta buda öyle ekstra biseyi yok öyle sallanma falan bende yorumlarda görmüştüm aynı endişeyi duymuştum ama öyle olmadı yani sizde istiyorsanız gönül rahatlığıyla alın bide 360 özelliğini cidden çok sevdim 🤩 [url=https://hizliresim.com/Sp0pcQ][img]https://i.hizliresim.com/c23drw.jpg[/img][/url]
Feyza-nur tosbiginannesii doğru söylüyorsunuz aslında hiç öyle düşünmemiştim bir sorum daha var kolay katlanıyor mu ve katlanınca ağır mı cok ? Çok soru sordum kusura bakmayın