Sunaa2 Busrasener43 ben 15 haftamdayım %90 kız dedıı çokkk istıyodum ınslllah hayrlısı olur tekrar gıdıcem haftaya 💗💗🌸🌸🌸
Minnos_huzur44 Yasemin2626 banada 13 te erkek dedi dün gittim göstermedi niye herkese erkek dedin dedi 🙊belki kız çıkacak
BegumIscanTunc Sunaa2 18. Haftada zoraki belli oldu cinsiyetimiz hanımefendi nazlı çıktı göstermiyordu doktorum oynadı öyle gösterdi 😂🥰 İsmimiz Dora Lina olacak inşallah hayırlısıyla 🤲🤲🤲🤲
fatmacos Sunaa2 17+5 geçen hafta kontrol vardı ama covit olduğum için gidemedim nasip olursa haftaya gidicem bakalım cinsiyet imiz ne isim de o zaman kesinleşir artık şimdi kız yada erkek olarak bikaç seçenek var sadece
Oozgn Sunaa2 15. haftada kesin kız dedi öncesinde hiç yuzledik verip tahminde bulunmadilar. Kızımızın adını Yüsra koyacağız inşallah 🤲
fatmacos Sunaa2 ağır atlattım ben bütün vücudum da ağrı vardı öksürük konuşturmuyodu ağrılarım gitti şükür ni baş ağrısı ve öksürük kaldı malum ilaç da kullanamıyoruz ya son gün bugün ama etkisi hala devam ediyo
asyahumam Sunaa2 12de tahmin etti doktorum 17de tekrar gitmiştim kesin dedi 🤗 aslında 14te de ogrenebilirdim ama tekrar tekrar hastaneye gitmek istemedim 😂 kızım olacak 😍