Zeytinlimon Burcutran hsg den sonraki adetim sadece 1gün sürmüştü sonraki ay hamile kaldım .tıkanıklığım çıkmamıstı filmde.isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ayisigi45 Almla benimde sol kasığımda ara ara girdi çıktı gibi sancılar oluyor bazen daha uzun sürüyor sağla sol birleşiyor sabahları da kusma isteği ve istahimda artış var kasıklarımin olduğu bölgede sanki çok gergin adetime 7 gün var
Deniizzz Durucan çok teşekkür ederim özellikle bu markayı mı istediniz yoksa erken gebelik testi olarak mı aldınız direk eczaneden kusura bakmayın çok soru sordum ben confort diye bir test aldım ama negatif emin olamadım bu testte çok negatıf çıkan olmuş
Maeulle Ayisigi45 ben de olmak istemiyorum 4 gün adet gecikti Mayıs’a kadar Olmak istemiyorum test yapmak istiyorum
Ayisigi45 Maeulle bende bekleyemiyorum maalesef çok farklı duygular Allah nasip eder inşallah hepimize
Durucan Deniizzz Canım benim ablam hemşire herkese bu markayı öneriyor direkt sonuç veriyor diye bana da ablam aldı zaten direkt sonuç verdiği için istersen bu markayla bir dene
Deniizzz Durucan yaaaa inşallah bende çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍 şimdi beta verdim hastaneden bakalım sonuç çıkacak 😌 siz vermiş miydiniz🙂
Durucan Deniizzz Ay hayır bende cumartesi gününü bekliyorum tam regl günümde kan vermeyi düşünüyorum. Beta sonucunu aldığınızda bana da haber edin lütfen
Durucan Deniizzz ya bende bugün yaptım 240 cıktı doktorum 3 gün sonra tekrarla yeniden konuşalım dedi büyük ihtimal ondan sonra kese ve kalp atışı için giderim
Deniizzz Melehat45 teşekkür ederim , herhangi bir belirtim olmadı 2. Hamileliğim ilkindede hamilelik sonuna kadar olmamıştı☺️