Myworld34 Bugün onuncu günüm iftardan önce ve sahurdan önce içiyorum onuncu gün geldi inanarak da yapıyorum ama sanki artık bir bıkkınlık geldi devam etsem mi yine de faydası olan var mı?
minikmucizemmmmmm Myworld34 ben geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay da geciktim ama kanda negatif bilmiyorum nedendir belki geç döllenmedir inşallah 😓
Mumin Bnde soğan kürü faydasını duymustum bunu 2 gün yaptm sonra hamile kaldım yani denk mi gldi yoksa faydasımı oldu bilmiorum ama bı çok kişiden duydum bunu sabırlı ol ins olur faydasını görürsün 🙏
Myworld34 Mumin yumurtlama günlerim geçti ve tüm hafta değerlendirdik şimdi ise sürekli beyaz akıntım var ve kasıklarımda ağrı var geçen ay herşeyi hamileliğe yordum bu ay heveslendirmek istemedim kendimi inşallah hamile kalmışımdır
Myworld34 minikmucizemmmmmm bı de kasık ağrım oluyor iki aydır o nedir anlamadım korunmayı yeni bıraktık gecen ay da ağrıdı adet oldum bı sefer adetime on gün var hala.
minikmucizemmmmmm Myworld34 belki korunmayı yeni bıraktığındandır vücut alışıyodur bilemiyorum ki☺️ Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda, güzel haber alırsın umarım bu ay ☺️