Maeulle Evet kızlar adetinize kaç gün kaldı benim son 2 günüm kaldı inşallah olmam da hayırlı haberler veririm ya sizin kaç gün kaldı hadi hep beraber bekleyip birbirimize destek olalım ❤️🎉
Gzmk Maeulle benim adetime 4 5 gün vardı silik çıkarak öğrenmiştim 🥲 sizde umarım mutlu haberlerle dönersiniz ❤️
Balca Benim 4 Yavuzz benim de 4 günüm var ama regl olacak gibi agrilarim ve çok fazla beyaz akıntım var
Maeulle Gzmk inşallah 1 senedir o haberi almak için herşeyi sarf ediyorum bakalım hiçbir belirti yok 😕😂
Yavuzz Gzmk hayırlı olsun ınslalah sağlıkla alirsiniz kucağınıza normal testle mi silik çıktı yoksa erken gebekik testi ile mi 🙈
Yavuzz Maeulle âmin Aminn inşalalh canm belim çok ağrıyor ateş basıyor böyle bi değişik beyaz akinti var ınslalah adet değildir 🙈🤲
Maeulle Yavuzz beyaz akıntı arada bir kasık ağrısı bel ağrısı sanki bazen göğüslerim ağrıyor gibi hisediyorum bende inşallah benimkide değildir seninkide 😂
Gzmk Yavuzz normal testle 🤗 inşallah canım ben erken teste inanmıyorum benim onunla çıkmamıştı kandırıyorlar sadece
Yavuzz Maeulle ayy aminnn ınslalah kuzum bakalım sabir senin daha az kalmış bekliyorum ınslalah güzel haberini 🤲😇
Maeulle CansuDRY önceden bende öyledim insan artık o kadar çok negatif görüyor ki sıkıldım yani hiç heyecan meycan yok 😂
Yavuzz Gzmk 😍hayırlısı olur ınslalah bende de bel ağrısı var beyaz akinti çok bide sıcak basıyor ınslalah adet olmam bakalm 🙈2 düşük yaşadım ınslalah tutarsa sağlıkla gelir 🤲
Maeulle CansuDRY bende hep heyecan yapıp sonradan salya sümük sallıyorum 😂😂 Allah’ım kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Gzmk Yavuzz ayy hadi inşallah canım güzel haberlerle dön Allah bir daha yaşatmasın 😔 benimde bundan önceki düşüktü