mavsnz38_ 35.hafta Da Bu hafta civarlrı bebek hareket ettikçe idrar problemi yaşayan var mı aranızda Bebeğim hareket ettikçe lavabo ihtiyacı duyuyırum
3851 mavsnz38_ 37 haftaligum tuvalet kapisinda uyukluyorum gecw uykudan uyandirio gun icinde kac kez gidiom sayamiom bile
Melikesvm mavsnz38_ bende 35haftalıqım bebek oynadıkca gerıldıkce hemen lavoboya gdesım gelıor gıdıyorum mesela 2dk sonra yıne gerılıor yıne gıdıyorum gece rahat sabaha kadar 8 9kere kalkıorum Esım dıyor gunun 2saatı lavoboda gecıyor dıo😁
-Kbra8- mavsnz38_ 36+3üm gece 7-8 kere kalkıyorum aşırı sıkışmış şekilde. Sonra da geri uykuya dalamıyorum. Gün içinde de sanki aşırı sıkışmışım gibi koşuyorum afedersin azıcık geliyor eee bu muydu diyorum 😅 hareket ettikçe oluyor
Kubra5734 mavsnz38_ yanliz degilsin geve degilde ozellikle gunduzleri surekli tuvslete gidiyorm 2 damla bile olss idrsrim ssnki pstlicskmis gbi sık8sık hslde tuvalete kosuyorm
asellolya 34e girdim bugün bende. bebeğin hareketlerine bağlı benimde anlık geliyor acayip sıkıştırıyor beni.