Mondly Brcangn haftalardır ananas ve hurmaya gömdüm kendimi gelen giden yok valla işe yarıyorsa da bana yaramadı pek
Nzlykp Suheyla06 a aaaa hiç haberim yoktu ve ilk haftalarımda iki tane ananas yemiştim 😱😱😱😱 çok şükür birsey olmadı bebeğime
Nurr66 Brcangn evet 🙈 3 gün yedim biraz da fazla yemişim bilmem ondandır bilmem değil 4 5 gün sonra doğurdum 😂 hemde 5 cm açılmayla gittim 😂
Nezihatezlik60 Benim canım çok ananas çekti ve yedim hiç bişey olmadı ben de okumuştum ama açıkçası hiç mantıklı gelmemişti ayrıca canım bırak zamanında gelsin 😀 niye uğraşıyorsun çocukla 😅😅😅
Brcangn Nezihatezlik60 artık bel ağrılarım zorluyor beni canım 🤣 bide kendiliğinden gelsin istiyorum suni sancı çekmek istemiyorum o yüzden herşeyi denemekte fayda var diye düşünüyorum 😂
Brcangn Ozlemflz son 1 haftadır 8-10 a çıkardım zaten öncesinde 5 tane tüketiyordum etkisi olursa erken doğmasın diye 😂
Melekaksuu Yani bence doğruluk payı yok ben 36+3 haftaligiz hamilelikte önce de her sabah sabahları yerdim ananas hamileliğim süresince de her sabah yemeye devam ettim ediyorum da erken doğumsa ben bu zamana kadar nasıl geldim