ilknur_1234 34 haftalık hamileyim sezeryan istiyorum korktuğum için ama kan değerlerim çok düşük b12 demir kan takviyesi serum takıldı bugün bir hafta sonra tekrar takılcak düzelirmi böyle bişey yaşayan varmı çok kafama takıyorum ilk hamileliğim
Gzm14 ilknur_1234 hamilelikte kan düşer normal ben hamile kalmadan önce serun felan takılmıştım kan çok düşüktü ama tavsiyem pekmez kuru üzüm felan bol tüketmeyr çalışın bi an önce toparlanırsınız umarım
paradiseeeeee ilknur_1234 benimde değerlerim çok düşük doktor kan hapımı ferro gro sanal günde 2 çıkarttı ve löp et ye dedi kırmızı er sebze bende yememe baya baya dikkat ettim kefir süt löp et ceviz kuru üzüm kuru erik meyve çeşitleri yeşil mercimek çorbası vs 2 haftadır böyleyim kendimi iyi hissediyorum enerjim iyi dün kan verdim pazartesi sonuçları alıcam bakalım toparlanmış mı kanım ala düzeldiğini hissediyorum halsiz dik hep şimdi öyle değilim
ilknur_1234 paradiseeeeee bende halsizlik yoktu öyle sadece 2 gündür baş dönmesi mide bulantım vardı doktorumda bana kan takviyesi serum vericem başka türlü düzeltemeyiz seni diyince daha da bi korktum kendimi çok kötü hissetmiyordum çünkü
paradiseeeeee ilknur_1234 üzülme herkes de var bu tarz sorunlar aşşa yukarı Allah hayırlısıyla saglıkla evladımızı kucağımıza almayı nasipetsin 🤲