Zehrabggg Kızlar selam Pazar aksam 50 salı öğlen 78 çarşamba aksam 150 çıktı betam bu değerlere göre dış gebelik varmıdır. İlk gebeliğim insan ister istemez tedirgin oluyor. Haftaya cumaya randevum var kese için ama korkuyorum
Serpilbb Zehrabggg canım en iyi sonucu gün aşırı verdiğin kanla anlarsın ve aynı saatlerde tapmandada fayda var. Ama artışın güzel stres olma 5. 6. Haftada görürsün keseyi 😊😊
Zehrabggg Mymother çok farklı hisler yaa çok tedirgin oluyor insan dış gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ama
Mymother Zehrabggg yani onu ultrasonla anlıyor doktor sanırım ama bence bu kadar kafanıza takmayın ben betayı bile bir kere baktırdım strese gerek yok zaten sağlıklı olacaksa da olmayacaksa da önüne geçemiyoruz Rabbim hayırlısını versin stres gebelikte en zararlı şey inşallah sağlıklı haberler alırsınız🌸❤️
Zehrabggg Mymother ah evet haklısınız insanoğlu doyumsuz işte olmasını istiyosun oluyo sonra kese kalp atışı derken stres oluyo insan🥲
Mymother Zehrabggg sen sadece bebeğine odaklan olumsuz şeyleri düşünme herşey güzel olacaktır inşallah 🌸
Zehrabggg Ya evet aksam saatlerinde gitmek sıkıntı oluyor diye öğlen veriyim dedim 78 çıkınca aklım gitti ondan çarşamba aksamı verdim şükür 150 çıktı iyi gibi geldi bama sonuç dahada vermem
Serpilbb Zehrabggg büyük ihtimalle görürsün ben 5. Haftada görememiştim betam 4030 du çok kramp giriyordu kasıklarıma korkmuştum acaba dış genelikmi diye ama şükür normal gitti herşey 😊