esrarenqiz_anne Arkadaslar bazen bölge bölge özellikle bacagıma sıcak su hissi gibi sıcak basması oluyor anlık böyle durum yasayan varmı 16 haftamdayım neden oluyor olabilir
Seroy Normalde çok üşüyen biriyim ama Koca kış kısa kolluyla gezdim evde o sıcaklık ateş yüzünden her yerim alev alev gibiydi.
Mesutnur15 Temmuz ve Ağustos ayini düşünemiyorum ilk gebeligimde öyleydi hic bir yere sığamıyordum sıcak basmasindan simdiden başladi bile 🥺
feyzaa34 Mesutnur15 offfff yaz gebeliği😢😓🤧 en kötüsü dimi😅 kızımda eylülde doğurdum ay felaket yazdı 2019 da hep diyordum ikinciye yaz sonu hamile kalıp baharda doğurcam sen misin öyle diyen🤣🤣🤣 doğum kasımda yinede yaza denk hamilelik🥲😁😆
Mesutnur15 feyzaa34 bende planli gebelik yapicam demistim ama öyle olmuyormuş malesef ☺️ Ağustos da dogumum lohusalik da denk geliyor hayirlisi beterin beteri var derler y o misal 😅
feyzaa34 Mesutnur15 kız sen benden betermişsin 😂😂😂 ağustosta 5 lt bidon ayrılmaz o zaman yanından desene😅 ay hele o emzirince ağız kuruluğu yokmu🥴🥴🥴🥴 suyu hiç o kadar sevmemiştim🤣
asellolya çok seviniyorum bu yüzden havalar ısınmadan tamamen doğurucam diye. Hava gece 3-5 derece ben cam açık uyuyorum eşim hasta oldu benim yüzümden. O derece sıcak basıyor gece uykumdan uyandırıyor beni