Sabah 8:30 da geldik fakat çok yoğundu hastane boş oda yoktu bide özel hastane sözde. Nstye falan bağlandım korona TEst falan yapıldı derken odama saat 12de çıktık yerleştik. Güzel güzel Fotoğraflar falan çekildim doğumdan önce sonra yapmak için. 😊 sonra önlük getirdiler bone dalan hazırlandım saat 12 buçukta ameliyata aldılar beni . Ben spinal anestezi istiyordum 3kere anestezi doktoru belden iğne yapmaya çalıştı fakat yapamadı ve gerçekten acıdı . Olmadı genel yapacağız dedi bende tamam dedim çünkü gönlüm zaten genelden yanaydı 😊 damar yolundan bi kere sakinleştirici yaptılar kafam döndü sonra genel anestezi in iğneyi verdiler damar yolundan iki üç saniyeye bayılmıştım 15 dkya kızım doğdu bende yarım saat sonra kendime geldim gayet iyiydim sadece ikinci gebeliğimdi ve aralarında 1 sene olduğu için çok az zaman olduğu için dikişlerimin acısını hissettim hemen ağlıyordum isteyerek değildi ağlama krizine girmiştim kendimi durduramamıştım odaya gelene kadar ağladım sonra kızımı gördüm daha çok ağladım eşimi falan görünce çok duygulandım bebeğim çok güzeldi maşallah sağlığı yerindeydi serum verdiler bu arada sondayı ilk ameliyata giderken taktılar ve çok yandı aşırı derecede yandı. 6 saat birşey yedirmediler sonra 6 saat geçti çorba falan içtim gazımı hemen çıkarttım iki gün kalabilirsin dediler. Ayağa kalktım yürüyorum büyük ihtimal ile yarın eve geçicem eşim ve ablam çok büyük destekçilerimdi hemen sütümde geldi bebeğim şimdi uyuyor herşey şimdilik yolunda merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ❤️☺️