cerenkurter2 Ilk gebeligim ve 25 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar doktorum herhangi bir vitamin vs başlamadı ultrason fotoğrafını bile korkarak istiyorum sizce doktorumu degistirmelimiyim
Bahar27 cerenkurter2 devlet hastanesi mi cnm bence araştırın ve degiştirin rahat iletişim kurmanız çok önemli
minikserce00 cerenkurter2 tabiki degiştirmelisn ben ilk gebelıgımde de aynı Dr gıttım bunda da 26 haftalıkken beni tatmın etmeyen bişeyleri oldu baska Dr gıttık suyum fazlaymış erken dogum riski var , gelişim geriligi var var yani degiştir yani
cerenkurter2 minikserce00 peki bu kadar ilerledikten sonra farklı bir doktora başlayınca herhangi bir sıkıntı olmuyor değil mi
minikserce00 cerenkurter2 hayır ne sıkıntı olucak git baska Dr digerınin ismını verme yada hıc bısey Deme yeni gıttıgın sorarsa memnun kalmadım de gec
pink_dream25 cerenkurter2 ben 20 haftalığm 5 doktor değiştirdim özel olmasına rağmen kesinlikle değiştirr
Cevirmenannee Denizyildizii hayır hepsi aynı değil bütün hepsini aynı kefeye koymayın kişilik ve insanlık çok önemli ben doktorumdan çok çok memnunum benim sormama bile gerek kalmadan herşeyi söyleyip ne yapmam gerektiğini söyler bana
Denizyildizii Bahar27 denesin tabi. Ben devlette 3 doktor gezdim hepsi aynıydı şimdi üniversitede özel muayeneye gidiyorum çok memnunum
hellobaby0 cerenkurter2 bana da vitamin falan veren olmadı valla dün ayrıntılıya girdim özele gittim oradaki doktora söyledim nasıl yani dedi valla hocam kimse bana vitamin Demir vs bişey vermediler dedim adam da şaşırdı 😅
Bahar27 Denizyildizii bende devlette çok rezil olmuştum bi türlü ilgi göstermediler iki aylık kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeligim de 😤😤
Leylaalin cerenkurter2 Devletse genelde öyle oluyor yoğun oldukları icin ilgilenmiyorlar o yüzden durumun müsaitse iyi bir hastane ve iyi bir doktor araştır özel
Denizyildizii Cevirmenannee ya tabiki çoğunluk olarak konuşuyorum. İyileride vardır ama ben hiç denk gelmedim
Gizem957 cerenkurter2 bende çekinerek istiyodum bazen de çekip bana vermeyi unutuyodu sonuç olarak doktor değiştirdim