Denizyildizii Askiletotomsu bence gerekli değil sallanan ana kucağı alıcam ben. Tabi nerede kullanacağına bağlı
Portakalgeliyor Askiletotomsu Merhaba 🌸 Açıkcası hiç düşünmüyordum sonradan mantıklı geldi açılabiliyor oyun matı olarakta kullanabilirsin benim alma sebebim onun parasını gerekli gereksiz herşeye veriyorum sonuçta belki kullanırım dedim 😂 sonra ailemde durur gittiğimde o yatakta yatar diye düşündüm :)
Busehnm Askiletotomsu hem reflu yatağı hem babynest olandan aldim ben , ilk zamanlar besiginde yatirirken de kullanicam
Lulemom Ben almadım. Beşiği var zaten. Yeğenimden kalma da otomatik anakucağı var. Salonda durcak, ihtiyacımın olacağını düşünmüyorum
Cerikianneoluyor Özellikle para verip almadım çünkü ablama almıştık sadece 1 ay kullandı kullanmadı. O yüzden gerek görmedim her ihtimale karşı ablamınkini aldım bakalım kullanacak mıyız
Bilge44 Askiletotomsu Düşünmemiştim almayı hediye olarak geldi bence çok güzel bir şey. Odada da kullanırım, yatarken yanımda da yatırırım. Ben sevdim açıkçası 🥰👍🏻
BurcuLice Askiletotomsu ben almayacaktım da arkadaşım göndermiş bulundu gereksiz bence yani olsada olur olmasa da
BurcuLice Askiletotomsu yani dediğim gibi ilk bebek olunca çok masraf yapıyor insan çoğu öyle ben hiç bişi almadım gerekli ne varsa onları aldım açıkcası işte kıyafettir beşiktir küvettir siz bilirsiniz yine tabii bi doğsunda ilerleyen zamanlarda alınır gerekli duyulursa ne bilim ben böyle düşünüyorum
turansmom1 Askiletotomsu Oyun halısı diiyorsanız. Hayatımda gördüğüm en kullanışlı şey oğlum 6 aylık halı kücük gelmesine rağmen hala deli gibi seviyor hayat kurtarıyor resmen. Aşıŕrrri bir para verme ama hepsi aynı işlemi görüyor bimde var 65 liraya , yiğeniminki 110 lira hiç bir özellikleri yok
Seymanur0707 Askiletotomsu babynest reflü yatağı arasında çok kararsız kalmıştım reflü yatağı aldım çok memnun kaldım 5 ay her yere taşıdım kullandım tavsiye ederim
Ftmklbk Askiletotomsu ben almadım. Almayacağım da. Kullanan arkadaşlarım bebeği terlettigini söyledi. Coo da ihtiyaç duymadım dediler. Zaten benimde çok hoşuma gitmiyor nedense. Ama reflu yatağı aldım