Adaa8905 Çatlatma iğnesinin 9. Gunundeyim ara ara kasik ağrım ve yoğun şekilde beyaz akıntım var hamilelik belirtisi olabilir.mi acaba
MelisaMila Adaa8905 Ben de hamile olduğumu beyaz akıntıdan anlamıştım. İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizinde 🙏🏼😊
Erez Adaa8905 umit vermek istemem herkeste farklıdır ama ben 2 dusuk 2 kimyasalla toplam 6. Hamileliigmi geciriyorum tek belirtim beyaz yogun akintiydi ama tekar soluyorum umit bağlamayın rahat olun olcagi varsa oluyor saglikli hayirli olsun da.
denizinprensleri2 Adaa8905 canım beyaz derken kremsi koyu beyaz mı yoksa şeffaf mı benim de 5. Günü iğnemin yoğun kremsi beyaz akıntım var da
Adaa8905 MelisaMila inşallah canım ne zaman başlamıştı akıntı benim iğneyi vurundugum günden 1 gün sonra iliksi oldu ilişkiden sonraki gün devamlı kasıklarım ağrıdı 1 damlam kadar leke gördüm
Adaa8905 denizinprensleri2 Geçen ay da çatlatma iğnesi oldum 3 tane test yaptım belli belirsiz üçünde de ikinci çizgiyi gördüm kan verdim 5.34 çıktı ama bir sonraki gün adet oldum doktor gebelik yok dedi o zaman da böyle akıntım vardı ve adet sancım vardı şuan adet sancım yok adetime 5 gün var
denizinprensleri2 Adaa8905 aslında 5 hamile diye biliyorum canım ama nasip hadi bakalım inşallah bu ay olur benim kasıklarım da batma ve akıntı var bakalım ne olucak
denizinprensleri2 Adaa8905 benim yumurtam büyüyor ama döllenme olmuyordu canım kalitesiz büyüme oluyormuş doktor dedi klomen +çatlatma iğnesi bide rahm duvarım çok inceydi onun için ilaç verdi
denizinprensleri2 Adaa8905 hakkımızda hayırlısı olsun canım test sonucunu haber edersin dualarım seninle inşallah 🤲🏻🤲🏻
Adaa8905 denizinprensleri2 Sağol canım inşallah isteyen herkes olumlu sonuç alsın diye dua ediyorum Rabbim hepimise nasip etsin