Esmanurek0501 Cmileozdmr şuan zaten 20+3 oldum yarın sağlık ocağı açık olursa öle bi ihtimal olursa gidicem yarın ama açık olmazsa pazartesi gidicem pazartesi de 21 haftalık oluyo inşallah yaparşar
Nly_csr Esmanurek0501 aile hekimliğinde gebe izlem baslatmadiniz mı ,onlar bi çizelge veriyor ben şuan 18.haftamdayim 18.haftada rutin kan testleri için gel dediler 20.haftada aşı için, aşıyı aralıklarla 3 doz da yapıyorlar
Esmanurek0501 Nly_csr dosya açtılar ama öle çizelge falan bişey vermediler zaten bi kurum olarak numaramızı alıyolarsa bilgilendirmek zorundalar şu şu gün aşınız var diye dimi ama
Cmileozdmr Haticesilanurunannesi ilk vurulduğunda acımıyo ama sonra 1 hafta kolunu kaldıramıyosun🤦♀️
kubrakokcan Haticesilanurunannesi Bazılwrında hiç etki göstermiyormuş. Ama benimki tabiri caizse hayvan gibi ağrıdı aşı sonrası. İlk dozumu 1 ay önce vuruldum . 10 gün kıpırdatamadım kolumu. Üstüne yatamadım. İkinci dozumu da 3 gün önce vuruldum yine aynı ağrılar vardı. Ama ilk doz kadar değildi. ☺️ Herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabiki. Kimisinde hiç ağrı sızı olmuyor bile 🐣
Nly_csr Esmanurek0501 valla aile sağlığı merkezleri pek sanmıyorum arayacaklarını ama yinede bilemedim :) siz kendiniz takip edin en iyisi ama genelde 20.hafta da diyorlar hep aşının ilk dozunu
Esmanurek0501 Nly_csr evet banada 20.haftada gelin dediler de yarın 23 nisan oşduğunu unuttum yasak var bide keşke bu gün gitseydim