Destinaa Merhabalar 🌸 memnun kaldığınız Doğumdan, 3 - 4 yaşına kadar kullanabileceğimiz bebek arabası önerisinde bulunabilir misiniz ? Daha ziyade hangi tarzdaki arabalar daha kullanışlı ?
MihricanA Destinaa Hafif olmasi en önemlisi bence traveller kesinlikle tavsiye edilmiyo baston bebek arabalari daha kullanışlı bizimki agir olduğu için ben yalniz zor indiriyorum merdivenden
ElifLeyla Destinaa ben ilk gebeliğimde kızım için joie muze lx travel sistem aldım puseti de var doğduğu andan itibaren kullandım kızım şimdi iki yaşında hala kullanıyoruz puset çıkınca baston tarzına benzediği için hafif kullanışlı bence
Eda34_ Kraft ego aldık ikili set olarak iyiki de aldık ilk geldiğinde özelliklerini anlamadık sinirden çatladık sonra kurcalayınca çok kullanışlı oldugunu anladık. iyikide aldık daha kullanmadık ama arada evde deniyorum bir kadın olarak kolay kullanımı
Ozlem23 Destinaa puseti ile birlikteyken biraz ağır ama tek bebek arabası bana o kadar ağır gelmedi hamile halimle bile rahat rahat taşıyorum
marininannesi Destinaa merhaba ben çok memnunum arabamdan durup durup evde sürüyorum. Bagi easyfold. aşırı hafif kapanıp açılması aşırı kolay kapanınca yer kaplaması travellere göre aşırı küçük olan bir araba. Travel gibi puseti var ilk 8 ay için sonra diğer koltuğa geçiyorsunuz ama o koltukla birlikte kapanabiliyor ve aşırı küçük oluyor. İleride baston araba almanıza gerek kalmayacak kadar hafif ve küçücük. YouTube dan izleyin derim. Uykumdan uyanıp bakıp bakıp mutlu oluyorum o derece sevdim 😅
Melos2234 Ben valla ikinci elden aldım 50 liraya tertemiz ama yıkadım sildim demirleri falan pierr cardin marka😀