mmek_2014 Ben çok begeniyorum Tuana ismini 🌺 komşumun kızının adı Tuana seslenirken falan çok hoş geliyor kulaga
Sevi36610 ogrencianne35 yaaa ne kadar çok ortak isim var. Bende erkek olursa Atlas yada uzay Demiştim😂
SeherS ogrencianne35 benımde kız olacak gibi doktor tahminde bulundu henüz belli degl😁eşime soruyorum kız olursa ne isim koyalım diye , her söyledigi isim ile sanki bir hikayesi varmış gibi düşünüyom🤣🤣hamillelik bunalımı sanırım😀hem soruyorum hem de hepsine hayır olmaz bu isim diyorum😀😀
Anneyim11 Ssgndz anlamını iyi arastırmalısınız cennete düsen yagmur damlası manasına gelmiyor 🙏🏻 İsim olarak guzel bı ısım tabıkı ama yınede iyi arastırın
Ophelia Tuana da güzel ama Lavinya koyun 😊 şarkılardan esinlenmek de güzel 🥰 Ben kızım olsaydı hep Lavin diyordum. Kesin koyacaktım. Ama henüz tutturamadık. Hayırlısı 😊🙏
Burcu4135 Tuana hükümdar kadın demek. Levent yükselin ılk albümünü dinledigimde ileridr bi kızım olunca ismi tuana olacak demiştim. Kızım olacak sanırım bende tuana koyacagım. Niye istemiyorsun gayet güzel bi isim.
Ssgndz Burcu4135 istememek değil aslında ben farklı isim düsündüğüm icin biraz ısınamamıştım ama yavas yavas benimsiyorum suan🌸
Nazarokay Ssgndz Öncelikle Merhaba Geleceğin Değerli Ve Güzel Anneleri Yüce Rabbim Hayırlısıyla Kucağınıza Almayı Nasib Etsin. Tuana isminin anlamı cennete düşen ilk yağmur tanesinin adıdır çok güzel ve anlamlı bir isimdir. Benimde kız kardeşimin ismi Tuana ve anlamı güzel bir isimli bence anlamını duyduktan sonra kararın değişebilir.❤️