Dilarasaban Merhaba hanımlar. Ben şuan 21.3 haftalık gebeyim. Dün detaylı USG yaptırdım. Özelde normalde Zeynep kamile gidiyordum ama Tuzla’da oturuyorum çok uzak doğuma kadar takip edebilicek ve doğumumuda yapabileceğim hastane öneriniz varmı ? Ücretleri nedir 🤗
Merveee34 Dilarasaban bende Güzelyalı da oturuyorum arada Zeynep kamile gidiyordum gerçekten mesafe çok . Ben 3 doğumu da Pendik şifada yaptım .doğumlarımdan ve doktorlarımdan memnun kaldım fakat yenidoğan yoğun bakım donanımlı değil başka yere sevk ediyorlar bisey olursa .. çok doktor değiştirdim adatıpa gittim bazı nedenlerden dolayı bıraktım suan emseye devam ediyorum orkide hanıma ..insAllah son doktor değiştirmem olur 🤣🤲🏻
Safisss Dilarasaban Bende tuzla da oturuyorum cnm☺️ Pendik Medipol canan hanıma gidiyorum ,140 TL muayene ücreti
umutluannee Dilarasaban merhabalar bende tuzla da otryorum okan hastene si ferda Erbay doktorum o kadar cokk nemmnum tavsiye edrım bilgisı ilgilenmesi hersey ile mukemmel
Seyda652 butterfly_ riskli gebelik oldugu için inan ilker arıkana gidiyorum ben ama o hastahanede tuba tarhan diye bi doktoru onun metini cok duydum cok ilgili bi doktormus
Seyda23 Hanımlar merhaba, Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı ben 9. Haftada ilk oraya gittim ama doğum konusunda nasıllar bilmiyorum tecrübesi olan varsa çok iyi olur 🙏🏻