Deniz59 Eceatesx 10 gün sonra çıkacak dedi doktor ama çok erken çıktı ben direk doktor gidicem dimi başka bişeye gerek yok
Eceatesx Deniz59 evet gerek yok erken çıkıyor bana da öyle dediler 2 gün sonra çıktı hastanede sekreterden kağıt şeklinde al sonuçlarını cnm doktora göster
mucizebebek03 Deniz59 hastaneye git sonuç çıkarınca grafik veriyorlar canım onu gösteriyorsun e nabızda sadece bu şekilde çıkıyor
Ayzetuka Benimde bugün çıktı yabancı dilde yazılmış rapor görselden de hiç bişey anlamadım doktor güzel çıkmış sonuçların dedi siz doktora gösterin o anlar heralde 🤷
Tgckbr Deniz59 anladım çabuk çıkmış benimde 10 gün oldu hala çıkmadı da o yüzden merak ettim değer normal yazıyor tahlilinizde de inşallah bizimde öyledir 🤲
Deniz59 Eceatesx doktor bana kağıt falan getir demedi e nabızdan kontrol et gelirsin dedi bide acaba geç gitsem olur mu mesela ayın 10 u gibi farkedermi mi acaba
Eceatesx Deniz59 yok farketmez cnm zaten her muayne arası 1 ay sürüyor ☺️ direk doktora git kendi bilgisayarinda görür o zaman