svdmm16 Kızlar Göğüs uçlarım için ayva cekirdeğini suya koyacagımda ne kadar suya konuluyor kaç gün dayanıyor jel. Çekirdekleri Saklasak yazın da kullanılır mI
Cevirmenannee svdmm16 çok az bi suya koy canım bi ayvanın çekirdekleri yarım çay bardağı falan suyla jel kıvamına geliyor
DilekDogan78 svdmm16 ben denemek için buzluğa koydum biraz orda bozulmaz diye düşündüm doğumum Ağustos ayında inşallah çıkarıp denemek nasip olur kuzenim denemisti iyi geldi demişti
svdmm16 DilekDogan78 benim doğumda ağustos da inşAllah 😊 bende saklayayım acaba saklamış olan var mı ya cok merak ettim kullananlar cok memnun hem de doğal
DilekDogan78 Gamzeoks canım ne gibi neler koydum.. çünkü bu konu ayva çekirdeği ile ilgiliymis.. ayvanın içindeki çekirdekleri buzluğa koydum bebek doğunca üstüne biraz su koyup jel haline getircem göğsüme sürcem
DilekDogan78 Gamzeoks onun dışında yiyecek olarak börek sarma poğaça içli köfte elmalı kurabiye koydum 😊
Gamzeoks DilekDogan78 AA yok ben ayva çekirdeği için sordum nasıl koydunuz diye bende koycam çekirdek buldum ama bızluğa direk poşetle mi koydunuz ayva çekirdeklerini ☺️
DilekDogan78 Gamzeoks evet canım buzdolabi poşetine koydum öyle koydum geçen gün baktım donmamis bile koyduğum gibi duruyor