Kucukmucize İyi akşamlar anneler.16+3 haftalığım çok uykum geliyor sabahlarıda geç kalkıyorum ama akşamları erken uykum geliyor.Sizlerde durumlar nasıl
Meless Kucukmucize vallahi gebeliğimin başından beri hiç uykum gelmedi normal düzenim devam ediyor. Çok şükür mide bulantılarım bitti en rahat döneme girdim gerçekten 2.trimester balayı dönemiymiş🌸🌸
Melike Kucukmucize 14+2 yim son 1 haftadır uykuya aşırı düştüm hep yatmak istiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum 😂🤷🏻♀️
Elcnbykckr Kucukmucize 5+2yim deli gibi uykum geliyor gece gündüz sürekli akşamları iftardan sonra uykum geliyor eşimde sahura kadar otur benle diyor ama nerde imkansız😂
hanzadeee Kucukmucize ben de de ayni erken yatmazdim normalde ama erken yatar oldumm sabah kalkasin gelmiyo kahvalti yapip tekrar yatiyom isler kaliyo😏😑
Kucukmucize Melike ben yapıyorum öyle hiçbir şey yapmamak değil ama sabahları kalkamıyorum akşamları uykum geliyor erken 🙈
yagmur_vera Elcnbykckr 5+3 teyim şimdi kızımı uyuturken az daha ben de uyuyordum da Allah’tan çay aşkına kalktım 😀
Elcnbykckr Kucukmucize 2.5yasında oğlum var uyuyamıyorum malesef akşamları o uyuyunca gercekten hemen uyumak istiyorum en basında böyle giderse hep mi böyle gidiyo bh arada cinsiyet nedir sizin
Funda2735 Kucukmucize uyku normalde de düşkün olduğum bir şey hamilelikte de karaya vuran balinalar gibi yatıyorum valla 😑😑
Kucukmucize Funda2735 haha bende hamilelikten önce de uyurdum ama bu daha farklı birşey yazık eşimle bile oturamıyorum
aysenunur bende 15 haftamdayım başlarda uyku ve halsizlik çok oldu ara gecdi derken tekrar başladı😬 erken yatıp geç kalkıyorum yetkiyi saatler🤣
Mom54544 Kucukmucize bende de öyle mayisma halı var üzerimde hep bı bı kaç haftadır ikindi zamanı uyku basıyor baş ağrısı oluyo du bugün öğleden sonra uyudum birazcik akşamüstü iyiydim demekki artık gündüzleri uyumam lazımmış dedim kendi kendime 😊
Kucukmucize Mom54544 evet arada bende uyuyorum gündüzleri eşim dalga geçiyor artık uyuya uyuya şiştin diye 🙈