Pey Kızlarrr 20. haftamdayım, gaz sıkışması yaşıyorum bir türlü afedersiniz çıkmıyor. Tek taraflı olarak sanki orda sıkıştı ve kaldı :( aranızda bu durumu yaşayan varmı? Gaz sancısı bacağada vururmu? Tek taraflı olarak bacağımada ağrısı vuruyor. Nolur cevab yazın panik oldum 😞 öğlen 2 kızartma yumurta yemiştim acaba omu dokundu bana 😭
Kaderimm Pey Tatlım aynı haftalarda bende öyleydim ayaklarıma sıcak su koydum ılık duş aldım eğer gaz sancisiysa bu dediklerimi yapınca rahatlarsın ama sancin sırtından beline doğru iniyorsa ve hiç bı şekilde geçmiyorsa bı acile git ben taş dusurdugumu öğrendim o sekilde
Fabulas Pey benim ömrüm boyle geçti,bacagıma sırtıma vururdu ağrısı, ultrasonda akcigerlerdekı gibi gazlı cıktı resmen midem. Beyaz un yasak, probiyotik tüket dedi doktor. Hamıleykende incir kayısı püresi yaptım gazı o şekilde atabildim
Pey Kaderimm çok teşekkür ederim, şuan rahatladım çay falan içtim yürüdüm evin içinde iyi geldi biraz. 🙏🏻 Çok kötü bişeymiş bu gaz sıkışması ya.
Pey Fabulas bugün bende aç karna önce kayısı yemeği düşünüyorum. Dün gece çok kötüydü dediğiniz gibi bacağıma vuruyordu. Normaldede gazlı biriyimdirde hamilede olunca isder isdemez gaz ağrısımı nedir diye korktum 🙄