Cansucbrdmr Selamlar herkese🤗 13+3 haftalığız. Geçen hafta gittiğimde doktorumuz kız gibi dedi. Bu hafta ikili için gittik başka bi doktor erkek gibi dedi. Herşeyden önemli olan sağlıklı olması ama insan bilmek istiyor böyle muallak olunca bağ kuramıyo gibi hissediyorum benim gibi olan var mı😄 sizler kaçıncı haftanızda kesin öğrendiniz?🤔
ElifKarata Cansucbrdmr canm çok erken henüz ben 22. Haftamda detaylı ultrasonda öğrendim ama doktorunuzun ultrason cihazına bağlı iyi bir hastaneye sadece cinsiyet için giderseniz öğrenebilirsiniz birde 16. Haftalar en ideal hafta cinsiyet öğrenmek için
fatos2404 Cansucbrdmr bugün kesin öğrendik 16.hafta ve bir oğlum olacak, 12.haftada erkeğe benziyor demişti🤗😍
AiA İkili testte daha net söylenir . Bence ultrason dan kaynaklı . Bazı ultrasonlar çok net bazıları çok bulanık . İyi bir hastaneye git sadece cinsiyeti öğrenmek için bence 😘
SaadetBayrak 12 haftalık erkek dediler bize 16 ve 17 de kesin kız dediler bakalm bu hafta detaylı var inşllh değişmz sizde detaylıda öğrenirsiniz net
SaadetBayrak Cansucbrdmr detaylı ultarosan farklı cnm ayrıntılı diyede geçioda 20 ve 23 haftaları arasnda yapılıyo organları inceleniyo bebeğin
TurhanTuba Cansucbrdmr Cansucbrdmr ben de 14 haftalık hamileyim 12 haftalıkken kız dedi doktorumuz geçen hafta gittiğimde erkek dedi 😂 bizde şaşırdık bugün diğer doktoruma gittim ona da hiç göstermedi bağdaş kurup oturmuş minnoşum artık minnoş olarak seveceğiz bize süpriz yapacak herhalde
Cansucbrdmr TurhanTuba hahah ayy evet kızım mı diyeyim oğlum mı diyeyim şaşırdım kaldık arada🤗 dediğiniz gibi en iyisi ikisine uygun bi lakap bulmak kesin öğrenene kadar 😌 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏
ElifKarata Cansucbrdmr 17. Haftamda aynı gün farklı iki doktora çıktım emin olmak için birisi erkek dedi diğeride kız oyuzden emin olmak için detaylı ultrasonu bekledim canm