denizkizim bu vajinal ağrıya dayanamıyorum artık 36. haftadayım sanki kafasını soktu vajinama öyle ağrıyo içerisi. doktora söylüyorum normal bebek baş geliş diyor. bu durumu yaşayıp da erken doğuran var mı içimde daha fazla tutamayacakmış gibi hissediyorum😩😩
Mdnyldz denizkizim malesef 33 teyim ve 30. Haftadan beri o ağrıya maruzum. Benimde doktorum normal olduğunu. Vücudun doğuma hazırlandığını bağ dokuların yumuşadıgını kasların kendini saldığı için bu ağrıyı hissettiğimi söyledi🥺
denizkizim Mdnyldz bari kaslar kendini salmışken 40a kadar kalmasa doğum😣😣😣 1 cm açıklığım var zaten benim
Basak26 Mdnyldz merhaba Bir şey soracağım ilk gebeliğim pek bilgim yok ben 30 haftaya gireceğim yarın 2 gündür acayip bel ağrım var karnım ağrıyor bazen ishal olacak gibi hissediyorum Bi anda olduğu için korkuyorum normal midir
Besteblgn Bende aynıyım sanki aşşağıya hop dıye bişey düşecekmiş gibi kasıklarım belim sırtım heryerim agrıyor artık
Mdnyldz Basak26 son trimester biraz sancılı geçiyor.bence en zoru son 3 ay. O yüzden bu söylediğiniz şey sık olmamakla beraber benimde başıma geliyor ve doktorum normal olduğunu söylemişti. Yinede sizin kendi doktorunuza bahsetmenizde fayda var tabi.
Basak26 Mdnyldz ya içim biraz rahatladı teşekkürler. Benim şimdiye kadar hiç ağrısızdı da Bi anda olunca korktum demek ki son 3 ay öyle doktoruma anlatacağım 2 hafta sonra teşekkür ederim🙏