Sadis Dun gece sag kasıgımda siddetli agrı hıssettım acle gittim bisey yapamadılar idrar verdım az bisey enfeksıyon kapmısım kendi doktoruma görundum 3cmlik mıyom var dedı tmda tarıf ettıgim yerde hemde canım asırı yandı halada yanıyor
Elifmondeisen Sadis ben de yaşadım aynisini. Hamileligin ilk 3 ayinda buyuyormuş ve dejenere oluyormuş. Cok sanci cektim, hareket ettikce sanci yapiyordu. Ama şuan bir sıkıntım yok sukur. Sadece benim miyomum normal doguma engel olacak bir yerde
melekcrtl Sadis benimde miyomum var ilk zamanlarda bebekle beraber büyüyor ve ikinci trimester de iş yaparken yada zorladiginda canını yakıyor. Ben sıcak su torbası koydum doktorumun onerisi ile ağrıdığı zamanlarda. ağrıyı azaltmıştı. 8 cm e kadar büyüdü. Ama sonrasında küçüldü biraz ve ağrı duymuyorum artık. Gecmis olsun sizede. Ama korkulacak bisey olmaz inş. Canınızı sıkmayın.
Kelebek45 Benım var yıllardır myomum yerıne bağlı 3 cm ilken hamile kaldım suan 10 cm oldu 31haftamdayım
Elifmondeisen Sadis Doktorunuz ne dedi? Hic gecmeyecekmis gibi geliyor o ağrı ama geciyor. Çok yaygin birseymiş aslinda bu miyom. Her 4 kadindan birinde varmış. Rabbim şifa versin size, korkmayin. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Elifmondeisen Sadis Bana gittigim bir doktor miyomdan dolayı erken dogum riskin var bile dedi. Başta çok takmiştim ama bıraktım artık. Rabbim ne isterse o olur.
Kelebek45 Sadis agrı normal demişti bana doktorum kendi içinde dejenere oluyormus benım artık bastırınca agrıyo sadece doğum şeklimi etkıleyecek zorunlu sezeryan olacağım
melekcrtl Sadis bir anda batma gibi oluyordu bende de ve gecmiyordu sicak su sadece hafifletiyordu. sag tarafimdaydi sizin gibi. Ama dediğim gibi bir süre oldu artık hissetmiyorum Allaha şükür sizinde yakın zamanda geçer inş.
Kubra411 Selamlar ben Bi konuda sizlere danışacaktım bugün dra gittim 6+1 im kesende şekil bozukluğu var dedi yani yassı Bi kese yuvarlak değil. Düşük yaparsın muhtemelen dedi aramızda bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi?