Cigdemss Bebek bezi için çok kararsızım bir sürü post açıldı. Doğum yapmış bebeğini büyüten annelerden yorum bekliyorum. Prima, sleepy, minies .. sizce hangileri
Balbocegim Cigdemss ilk slepyy kullandım tek sıkıntısı kokuyu çok yayıyordu. Evy bayb ye geçtim kokusu daha az çıkıyordu sızdırma yapmadı pek.
Mircet Cigdemss bence depolamayın deneyerek siz karar vereceksiniz ilk olarak prima almıştım sonra diğer bezleri deneyerek karar verdik bazıları lastik izi yapıyor pişik yapıyor sızdırıyor
hamileana Oğlum 2019 doğumlu sleepy kullanmıştım 3 4 ay kullandım bir anda çok zam yaptılar minies kullanmaya başladım çok memnunum şimdi kızıma da minies aldım direk
Cigdemss hamileana çok teşekkür ederim bende biraz geçince minies kullanmak istiyorum, prima çok pahalı, ardından sleepy yani neredeyse 2 katı fiyatlar.
Mrymonek 1numara bezi kacli alsak yeterli olur ? Ne kadar süre 1i kullanıyorlar 180li fazla mi gelir bende sleepy düşünüyorum
Mores Mrymonek sleepy 1 numara 80 li yeterli bence 10 gün kullandık. Bir tane çantamda kalmıştı 15.gün kullanayım dedim dar geldi. İndirimden 2numarayı 210 tane aldım. 1aylığız hala 2 numara kullanıyoruz rahat oluyor.
Cigdemss Mrymonek sleepy 1 normalden daha küçükmüş çok kısa sürede 2 numaraya geçiyorlar. Bide bebek kilosu iyi ise küçük bile olabilir.
Mrymonek Cigdemss aa normalden ufak mıymış çabuk 2ye geçiliyor ozaman ona göre fazla almiyim teşekkürler 😊