yagmur2306 7+2 günlük hamileyim bayramdan önce kontrole gittiğimde doktorum haftaya kalp atışlarını dinlicez dedi fakat dün gittiğimde ise kalp atışlarının başladığını ama dinletirse bebeğe zararlı olucağını söyledi, sizler kaçıncı haftanızda dinleyip doktoru böyle diyen oldu mu?
Anne3434_ yagmur2306 yoo 6+4 te dinlemişti bana her hafta gidiyorum ben doktora tedavi gördüğüm için her hafta da dinletiyor 13 haftamdayım şuan niye öyle demiş anlamadım
Dykdyk yagmur2306 Bende 6+4 de duymuştum ilk olarak şuan 18 haftalık olduk her gittiğimde dinletiyor doktorum
1987gokce yagmur2306 18. Haftada duyduk biz. 7. Haftada doktor kalp atışı var dedi ama dinlemedik neden diye de sormadım ilk gebeliğim olduğu için pek bişey bilmiyordum 😊
svmeybgl yagmur2306 6+6 da duydum . 7+2 de ve 7+5 de birer damla kahverengi leke olmuştu o zamanda gittiğim de dinletmişti
YagizAsyaMom 6hafta 3 gün lükken duyduk her hafta dinletiyor doktorumuz bize hatta ne zararı olabilir ki
juliet2021 yagmur2306 doktorum 10. Haftadan önce kalp atısını dinletmedi ultrasonda izletti sadece. Dinlemek için bebeğe ısı veriyolarmış bu da bebek için iyi birsey değil dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. Biraz daha sabret cnm
Kubdenya yagmur2306 acele etme bence cokta gerekli degil saglikliolsun da. bebegin kalbi isiniyormus dinleyince ben o yuzden ndilet demiyorum hic 15. Haftadaym