Minik_kalplim_ Kızlar uzanjnca nasıl ayağa kalkıyorsunuz yana dönüp sonramı kalkıyorsunuz bn direk kalkıyorum karnımı sıkıyorum geriliyor şuanda ağrı var sorun olur mu 18. Haftanın içindeyim yani ayağa kalkınca doğrulunca taş oluyor karnım yamuluyor sanki 😣
dlnyny Minik_kalplim_ 26+4 olduk bizde yana dönüyorum sonra kalkıyorum zor tabii onda bile hafif baskı hissediyorum eşim yanımdaysa o an ondan yardım istiyorum. Alışmayınca insan arada oluyor öyle
Melih_funda 15 haftalık olduk çok şükür ama ne zaman ayağa kalkarsam önce kalçama hızlı bir baskı olur ardından karnımın alt kısmına sancı girer bi kaç saniye dik duramam eğilmek zorunda kalırım nedendir bilemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Minik_kalplim_ Melih_funda şuan karnımın altı yırtılmış gibi ağrı sızı var çok yüklemdim bence karnıma 😭😭😭
Minik_kalplim_ dlnyny ben şimdiden destek alarak kalkıyorum ama eşim yoktu o an bende fazla yükledim sanırım bütün ağırlığkmı karnıma vermişim öyşe bi ağrı var ki yırtılmış gibi karnımmm😰
dlnyny Minik_kalplim_ bende de olmuştu biraz ağrıyan bölgenize yağla masaj yapın uzanın. Karın büyüdükçe olabiliyor öyle şeyler
dlnyny Minik_kalplim_ genelde o haftalarda oluyor ama yanlış yönlendirmek istemem korkmayın dinlenince geçen ağrıdan korkmayın diyorlar çok kötü olursa bir doktorunuza danışın isterseniz🙏🏻