birtriptanesi HappyMom 23+5 ama doktorum bebeğin 25 haftalık olduğunu söylüyor yani önde gidiyormuş gelişim boy kilo vs. olarak 6 aya az kalmış mı diyeyim 5.5 ay mı bilemedim 🤷🏻♀️
Beyaz27 HappyMom 17 hafta 5 günlük yani 4 aylık oluyoruz oğluşumla 👼🏻Allahım hepimizi sağ sağlam kavuştursun bebişlerimize
Biresinti Ccff3435 bende 27 haftalıgim ama 7 aylık diyorum çünkü 38 39 40 haftaya 9. Ay deniliyo 38 de dogum yapanlarda normal sayılıyo 8. Ay biter bitmezmi dogum yapmış oluyoruz 🤷♀️ ben oyle saymıyorum 😃 zaten zar zor geciyor zaman 😅
Ccff3435 Biresinti hahahaha iyiymişş 😂 gerçekten geçmiyor doğsalarda sevsek diyorum doğuncada hiç doğmasamıydı karnımda güzeldi deniyormuş bilemedim 🤪
Nisanas Ftmaserhat Normal doğum gözüküyor mayısın 1 de ama Aslım hastasıyım diye normal yapaman diyolar belki
Semra34eylul Nisanas bende astım hastasıyım iki yıldır. öyle ilaç kullandığım vs yok fakat doktorum normal yapamazsın demedi hiç, tam tersine sen yaparsın diyor. ikinci gebeliğim, 32.haftalık.
Nisanas Ftmaserhat amin Allah razı olsun Rabbim hepimizin kini sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin