elisam1206 Bugün ayrıntılı ultrason çekildim çok şükür bir problem yok durumu gayet iyi ama kilosu 475 gr çıktı buna takılmadım da boyu 19 cm kısa mı sizce haftalığına göre
elisam1206 MinikMicizem maşallah yine dizinde iyiymiş ben kilosuna takılmadım çok şükür iyi ama boyu sanki bir tık kısa gibi geldi
tosbiginannesii Her bebeğin aslında boyu sizin genetiginize bağlıdır siz ve eşiniz minyon tipliyseniz bebekte ona göre olur yani her bebekle karşılaştırma yapıp kendinizi üzmeyin bosuna 😊
elisam1206 tosbiginannesii evet karşılaştırmak yanlış olur zaten o zaman moralim daha çok bozulabilir ben minyon tipliyim ama eşim uzun internetten baktımda boyu kaç cm olmalı diye 26 yazınca acaba çok mu kısa diye tedirgin oldum ya
tosbiginannesii elisam1206 benim 20.haftada 22cm 330gr mis 23.haftada 30cm 600 gramdı aslında tamamen dediğim gibi size bağlı belki bebişiniz sonradan kilo alir boyu uzar daha çok
elisam1206 tosbiginannesii 3 haftada baya uzamış maşallah bakalım benim nasıl olcak inşallah normaldir birşey olsaydı doktor söylerdi ama dimi
tosbiginannesii elisam1206 aynen öyle buyume atak haftalarinda bu haftalar sizinkide bir sonraki kontrolde eminim daha uzun çıkar bide devletle özel doktorunun ölçümleri bile farklı çıkıyor cihaz farkından
T_nisaa elisam1206 Almanya’da yaşıyorum boy ölçümü burda söylenmez yani doktorum zaten yanılma olacak diyor bebeğin gelişimi için kilo baz alınıyor
elisam1206 tosbiginannesii bakalım inşallah gelişimi normal ilerler bebeğimizin bir sonraki 24 haftalıkken gidicem
T_nisaa elisam1206 evet yüzde yüz doğru ölçüm olmuyormul uyluk kemiğini ölçüp 7 ile çarpıyorlar boy öyle hesaplanıyormuş