zeynepemiromer bende 11. Haftadayim bayağı dikkat ettim bugüne kadar basit işler dışında yapmadım eşim yaptı hafta sonları , ama şimdi ramazan adam oruç tutuyor yapmazsa bende isteyemiyorum. Ben hafta içi günlere bölüyorum işleri örneğin bugün iki camı sadece kolumun yetiştiği yere kadar sildim. Koltuk kılıflarımi oturarak çıkarttım yıkadım sepetle değil kucağıma 5 6 parça alarak git gel yaparak balkona bir sandalyenin üzerine koyuyorum çamaşır iplerim alçakta yavaş yavaş kendimi yormadan astım sonra iki odamı süpürdum nevresim değiştirdim yorganı makineye attim şimdi 2 saat yatacağım ayaklarımı uzatıp. Sonra da evimi sadece süpürüp yikanacaklari yıkayıp asacağım. Yarın da evimi silip toz alacağım wcleri ovacagim sonraki gün küçük parça halilarim var makinede yıkanan onları yıkacağım Allah izin verirse ama akşam eşim gelince ona astiracagim balkona yani dinlenerek günlere bölerek uzanmadan eğilmeden alın yapın mesela cam silerken kovayı yere değil sehpa alıp onun üzerine koydum eğilmeden yıkamış oldum 🥰 Allah’ın izniyle bişey olmaz dikkat edersek yoksa 9 ay nasıl geçer 🤷