Masal_ksgn1 Merhaba anneler INNATE pronatal diye bi ilac verdi doktorum kullanan var mi acaba nasil kullaniliyo yazmıyo uzerinde
Aysunduruu Masal_ksgn1 günde tok karnına bir tane içiyorum ben öyle demişti dr ama ben çok boşladım ne yalan söylim arada içiyorum bende
Aysunduruu Masal_ksgn1 tok karnına oda miden bulanmasin diye canim biraz iri bu hap suyla yut ben kahvaltıdan sonra içiyorum öyle
Minigimyolda Gamze18 ben iki farklı eczaneden aldım biri küçük biri büyüktü hapların aynı marka sizde böyle birşeye denk geldiniz mi
Zhra_cil Minigimyolda Bende diyorum bi bana mı denk geldi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum diye. İlk aldığımda kocamandı ikinciye evimizin orda ki eczaneden aldım daha küçüktü 😄
zeynepbalci Minigimyolda yenilenmiş dediler bana iki seferdir kutusu da küçük kendisi de küçük artık veriyorlar
NurCeren00 Minigimyolda yenilemişler. Yeni olanlar biraz daha küçük. Araştırdım, eczacıyla da görüştüm içerik tamamen aynıymış
Zhra_cil Masal_ksgn1 Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk zamanlar kabız yapabilir haberin olsun doktorum bana tok karnına iç dedi günde bir defa ben aksam yemeği yedikten sonra içiyorum. İçtikten hemen sonra bol su iç
Ckfksldlflglglsks Masal_ksgn1 evet bende kullanıyorum hatta ilk kutu bitti ikinci kutuyu aldım. Doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum. vitamin hapı… tok karnına günde bir tane içeceksin
Aylinsemih Masal_ksgn1 canm doktorunu arayıp sorsana günde 1 defa olabilir ama sormadan içme eczacinin da üstüne yazmaması da ayri