Canevlatt Adetim 20 gün gecikti cumartesi günü doktor dayım nolur bana dua edin mucize bir şekilde hamile oldumu oğreneyim❤️🥺
kuzucumoglum Canevlatt genelde 20 gün geçince silik değilde daha belli olmasi lazim ama inşallah vardır gebelik🙂
Dadas Canevlatt Allah yardımcın olsun inşallah cumartesi günü sen bebeği öğren bende inşallah keseyi görürüm 🤲🤲❤️❤️❤️🌺🌺🌺
Canevlatt [silindi] yok canım yaptırmadım cumartesi günü yaptırıcam son adet tarihim 3 mart 26 marta lekelnmem oldu cok az miktarda kahve rengi ama sonrası yok adet olmadım geç dölenmemi diye düşünüyorum çok uzun oldu hakını helal et canım❤️
Canevlatt [silindi] Elbet-birgun-kavusacagiz Sogancik Sineemiis MerveSglk95 Gamzecam kuzucumoglum Dadas hamileyim kızlar Allaha şükürler olsun 🤲🏻❤️❤️❤️
Elbet-birgun-kavusacagiz Canevlatt google hizli resimden yukleyin cikan linki copy yapip buraya yapistirin
Sineemiis Canevlatt mucizeye ihtiyacın yok gibi duruyor test pozitif hayırlı olsun:) ama keske kan verip biraz artmasını bekleyip doktora öyle gitseydin
Canevlatt Sineemiis 😁❤️❤️❤️❤️İnşallah ben testi yaptım da daha silikti hayal gibi bende su damlatım kuruma cizgisiyse silinsin diye ve böyle daha belirgin oldu o yüzden cok güvenemiyorum