idiloska edanurciftci sadece 1,5 kilo almıştım 14.haftaya kadar. 16′dan sonra almaya başladım. Yarın 30 haftaya giriyorum 9,5 kilo aldım. 12-13 kilo ile tamamlarsam çok iyi olur, ödem başladı yalnız ellerim ayaklarım bileklerim şişiyor.
Mom54544 edanurciftci Hiç almadım günde 30 kere yememe rağmen 😂 aksine 2 kilo falan verdim sağlıklı ve düzenli beslenince veriliyormuş kilo onuda öğrendim 🤭🤭
Zeta20 60 kg ile hamile kaldim ilk üç ay bulantidan 3 kg verdim 57 oldum sonra bir istahim açıldı😁🤭 şuan 25+6 haftadayim ve 63 kgyum şimdi ben 6 kg mu almış oluyorum yoksa 3 kg mu 🙈
Mervebd 62-63 ile hamile kaldım şu an 14.haftanın içindeyiz 60-61 geliyorum henüz eksideyim ama iştahım açıldı mide bulantılarım azaldı artık almaya başlarım diye düşünüyorum
MucizeAnnesii edanurciftci kişiden kişiye göre değişir o ben almamıştım hiç 6. Aydan sonra almaya başladım
SeherS edanurciftci hiç bulantım olmadı ☹️5,6 kilo aldım , sanki kıtlıkdan çıkmış gibi oldum . Kabızlık sorunumda aşırı oldu o yüzde şimdi kısmen diyette gibiyim 13 haftalıgım, asla kilo almamam lazım😀son ayları düşünürsek