Pinarazn Kızlaaaar kac haftalık hamılesınız ve rahatsızlıklarınız varmı varsa neler saglıkla alın bebıslerınızı ınsallah
Mom041 Pinarazn 30+2 bi rahatsızlığım yok şükür. Sadece geceleri sık idrara çıkıyorum çok hareketli oluyor çünkü.
kabuk 7+4 2 aylık olmak üzere hala midem bulanmiyor kusmuyorum sizce neden ilk hamileligim çok heyecanlıyım
Ebru3890 kabuk ben 16 haftalığım 9. Hafta da başlıyor genellikle canım mide bulantısı ben ilaçlarla duruyorum yoksa su bile içemiyorum
kabuk MelegimibekliyorumM Vallahi bende öyle derim pazartesi günü kalbini gorucem inşallah sen gördün mü
MelegimibekliyorumM kabuk evet canım 6+1 de gördük biz. O gün kan tahlilleri istedi hepsini tamamladım bugun tekrar gittim 7 haftalık olmuştu tekrar baktı on saniyecik tekrar dinletti çok güzel bir duygu. Gittiğinde sende duyarsın endişelenme.
kabuk Bende 7+4 oldum ağrılarım en başta azdı şimdi fazla neden korkuyorum doktora gitmeme de daha var ve doktorum izinli neden ağrılarım çok kötü bir şey yok tür demi
MelegimibekliyorumM kabuk dayanılmayacak gibiyse kadın doğum doktoru olan bi acile git istersen. İçin rahat eder en azından.