MinnieMouse Yenigelin543 iyi de bu soyledigin kisi 1 kripto birimin sahibi, yuzlerce farkli kripto birimi var. btc btt one phb hot win vs vs cesit cesit. Para yatiranlar da sirketi arastirmadan yatirmiycaklar, guvenilmez diye bisey yok.
MinnieMouse Denizcyc arastirmadan sirf para hirsiyla karambole bi siteye para yatiranla, hepsine dolandiricidir vs diyen kafa ayni degil mi ya 🤣
Hemsireanne1 Yenigelin543 yani herkes kaybetmedi yalnız bizim hala baya bi karımız var akıllı olan hala kazanıyo güvenilir platformdan almak lazım çokta sevinmeyin bence haklı çıktım diye 😂 thodex ne ya biz en baştan beri araştırarak yatırım yapıyoruz öyle güvenilir olmayanlarla eşiminde benimde işimiz olmadı ☺️
Hemsireanne1 Hayalizlerim binance btc Türk pro eşim baya araştırır arada zarar ettik ama kar yapınca zararda bitip gidiyor ☺️
Durunbigeldim Yenigelin543 ya bu bitcoin ne ocaklar batırdı arkadaş. Benşm eşimde tutturmuş alalım seni boğarım dedim uzak dur🥴
Esincil Deryayurt evet ikisinde de dolar üzerinden alım yapıyorsun değeri artarsa kazanıyorsun değeri düşünce yatırdığın paranın da değeri düşüyor. Dogecoin ve crypt tap kazım ve yatırım yaptım bende bakalım hisseler değer kazanırsa kazanacağım😂😂 bilip araştırmak gerekli bu tarz şeylerde bilgi sahibi olmak önemli.
spiker_anne Yenigelin543 ben en başından beri bu konuya tepkiliyim bana göre sanal tefecilik 100 lira verip 200 lira almak dini açıdan da doğru mu tartışılır açıkcası ben doğru bulmuyorum. Ev alırken mecburi banka kredisine bulaştık keşke şartlarımız uygun olsaydı o faize de hiç girmeseydik
mavi_kelebek467 spiker_anne 100 lira verip 200 lira almıyorsunuz. 😊 100 lira karşılığında kripto alıyorsunuz, mesela 100 liraya 20 tane aldınız diyelim. Aldığınız kripto para değer kazanırsa paranız da artıyor. Tıpkı altın veya dolara yatırım yapmak gibi düşünün. 😊🌼