elifinannesiiii Beni kim görse karnın aynı erkek gibi diyor kız bebek bekliyoruz 6 aylık hamileyim. Biliyorum bu karın şekli vs. batıl inanclar ama millet öyle dedikce aklıma süphe düsmüyor degil😂 bu durumu yaşayanlarınız var mı aranızda?
Mervensn1 elifinannesiiii benim o kadar sivri ki gören herkes erkek mi diyor takmıyorum artık inanmadığım için böyle şeylere 3 ayrı doktor baktı ve artık 36. Haftaya yaklaştık 😄
Anneyim11 elifinannesiiii benımde oyle 40 haftadayım dogum beklıyorm hala erkek karnı dıyolar detaylı ultrasonda da her zaman kontrollerimdede hıc degısmesi kızım olucak ınsallah 🤲🏻 Dogum beklıyorum
icimdekikelebek elifinannesiiii benim 24 haftada aynısını dediler yani aslında benim karnım hep aşağıdaydı ama oturunca top gibi görünüyor diye erkek mi diyip duruyorlardı 😂
cemreninannesi67 elifinannesiiii benimde öyle karnım sivri herkes erkek diyo ilk hamileliğim kızımda karnım böyle değildi bunda öne çok sivri karnım ve bildiğin bütün hurafelerde erkek çıkıyo ama kızım olucak 33 haftalığım
Denizyildizii elifinannesiiii banada biri marketteyken oğlun kaç aylık diye sordu. Yok teyze erkek değil kız dedim doktor söyledi kesin diyorum. Yok öyle kız göbeği olmaz diyor😂 doktor bilememiş erkek o doğunca görürsün diyor😄 kızım şuan 3 buçuk yaşında 😊
Aybigen elifinannesiiii bende buradaki postlarda doktorların cinsiyet konusunda yanildigini görünce şüpheye düştüm en son gittiğimde tekrar sordum doktoruma kız dedi. İnsan ister istemez acaba mi diyor. 30. Haftadan sonra falan farklı cinsiyet söylenenleri duyunca aklıma takılmıştı.
Saziyersin elifinannesiiii benimde tam tersi karnım kiz karnı gibi ama cinsiyet erkek oyuzden takılmayın 🥰
Tubasel5 elifinannesiiii aynı ben 34. Haftaya geldim top gibi karnım hiç kilo da almadım herkes erkek bebek mi diyor 😂
Nursefa_14 elifinannesiiii canım aynı bana da sana dediklerini diyorlar, daha bir kişi çıkıp kız mı demedi hepsi erkek sanıyor, doğumdan sonra şok olmaktan korkuyorum bütün hazırlıklar tamam 😂😂
Smmom95 elifinannesiiii bana da öyle derlerde karnım yaygın değildi erkek karnı gibi diyorlardı hep ama kızım olacaktı oldu da şükür 😀
Mlk8 elifinannesiiii ilk bebegimde de öyle olmuştu ayni erkek diyodu herkes ve kizim oldu.simdi de yine erkek karni gibi ama yine kızım olcak.ilk doğuma gidene kadar hep acabalarim vardi milletin laflarindan ama somdi takmıyorum 😁