umudunannesiii Lierac çatlak kremi alacagm bacagmda çatlaklar oluştu Gobegmde çatlaklar yok ama kullanmaya başlasam sorun olur mu ?
nurdane3504 umudunannesiii sanırım lierac oluşmamasi için bio oilde oluştuktan sonra onarıyordu netten bakmıştım bende erkenden alıp sürmeye başladım lieraci
metehaninannesiii umudunannesiii olmaz canim göğüs basen kalça göbek her yerine sürebilirsin ben çok memnunum
Dilara_guess umudunannesiii bol su ic kuruluk catlaklari tetikliyormus cunku. Ayrica gebeligimin basindan beri bende lierac kullaniyorum 2. Tupe gectim cok memnunum su ana kadar hic catlagim olmadi ama oladabilir🤦🏼♀️
Mom053 nurdane3504 ben lieracı sadece göbeğime sürüyorum zaten pahalı bi krem bacaklarıma da sürersem alsa yetişmezz. Onun yerine bacaklarıma göğsüme bebe yağı göbeğime lierac sürüyorum 14. Haftadan beri. Şu an 22. Haftamdayım henüz çatlak yok
umudunannesiii Mom053 benim genelde bacaklarm.catliyor o yüzden göbegm ve bacagmda kullanmayı düşünüyorum ama daha almadm tabiki boyutuna göre hareket edeceğim
Taze_gebe umudunannesiii hiç düşünme lierac da al yağ da al sabah akşam sür çatlamasını bekleme bende 28e kadar çizgi yoktu bi haftada çattttt diye çatladım bu arada düzensiz şekilde kierac kullanıyodum düzenli sabah akşam adam gibi sürsem daha az çatlar mıydı bilemiyorum